Helyi hivatalos közlöny

"Érezd jól magad a BŐRödben! – Konferencia külső és belső szépségről" adatai:

Dátum

2022. október 22. 09:00 – 2022. október 22. 11:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Signature Cosmetics eseménye:

Jegyek:
https://yoursignature.ro/szepsegkonferencia…
Jelentkezési határidő: október 18.
Te jól érzed magad a BŐRödben?
Ez talán korunk egyik legnagyobb kihívása. A multi-tasking és az önmegvalósítás korszakában ember és leány legyen a talpán, aki az összes belső és társadalmi elvárás teljesítése közben még jól is érzi magát a bőrében!
Szépségkonferenciánkon kérdéseket teszünk fel:
Mit jelent az, hogy jól érzem magam a bőrömben? Azt, hogy egyensúlyban vagyok önmagammal és a külvilággal? ⚖️ Azt, hogy jó helyen élek? Szép az arcom, szerethetőnek találom magam? Elismer a környezetem és csupa pozitív visszajelzést kapok?
Te is érzed azt, hogy néha nem tudod, melyik a helyes irány? Mire figyelj oda egy arckrém kiválasztásánál? Hogyan rázd gatyába az önbizalmadat, az önbecsülésedet?
ERDÉLY ELSŐ SZÉPSÉGKONFERENCIÁJA
Szórakoztató konferencia külső és belső szépségről, a bennünk rejlő erőről, értékekről. Hajókirándulás a szépség szigete körül. A személyzet: egyetemi tanárok, pszichológusok, lelkész, színművész és dietetikus. A vendég: Te magad.
Felelősen gondolkodó, hiteles szakembereket hívtunk, hogy állítsák helyes irányba a hajónkat.
Érezd jól magad a BŐRödben…
Nem véletlen a címválasztás… Bőrünk az egyik legnagyobb és legsérülékenyebb szervünk. Nagyon sok káros hatástól véd meg minket, de közben ő maga is változik, átalakul, károsul. Hogyan vigyázzak az arcomra? Mit kenjek rá és mit ne?
Lelkünk ugyancsak egy sérülékeny „szervünk”, nagyon sok élethelyzet, előítélet, trauma, csalódás és euforikus pillanat formálja. Rugalmassága, ugyanúgy, mint a bőré, idővel változik, de megfelelő kezeléssel, odafigyeléssel virágba borulhat. Hogyan befolyásolja a lelki életem az életminőségemet?
Konferenciánk támpontokat ad Neked abban, hogy miként érdemes önmagadhoz viszonyulnod, hogyan védd ki a bőrödet és a lelkedet érő mindennapi káros hatásokat és hogyan ismerd fel azt a pillanatot, amikor nem kell tenned semmit, csak önmagad lenned és élvezned az „itt és most”-ot?
A konferencia részletes programjáért, előadókról szóló információkért, kattintsatok az alábbi linkre:

Frissítés dátuma:
2022.10.17.

#egészség

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette