Helyi hivatalos közlöny

"Hálaluja Ifjúsági Ének- és Zenekar rendhagyó ünnepi koncertje" adatai:

Dátum

2021. december 21. 19:00 – 2021. december 21. 20:00

Helyszín

Szent Miklós Római Katolikus Templom

Facebook esemény

Székelyudvarhely Művelődési Ház és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala eseménye:

A Hálaluja Ifjúsági Ének-és Zenekar 2020 húsvétján ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, ám a járványhelyzet miatt, a valódi ünneplés csak idén húsvétkor valósulhatott meg.
A zenekar tagjai így vallanak szolgálatukról és a Karácsonyi Vásár idejére tervezett koncertjükről:
„A jubileumi ünnepség kapcsán, mi a zenekar tagjai egy emlékkönyvet és egy lemezt adtunk ki, mely az elmúlt 25 év szép pillanatait és meghatározó dalait foglalja össze, egyszóval egy darab belőlünk, a múltunkból, jelenünkből. A Kis Szent Teréz plébánián szolgálunk, itt zenélünk vasárnaponként és az itt levő hívekhez szólunk.
A Karácsonyi Koncert által, szeretnénk, ha dalaink másokhoz is eljutnának, éppen ezért egy közös ünneplésre hívunk minden kedves embert december 21-én, 7 órától a Szent Miklós hegyi templomba, arra a helyre ahonnan a zenekar is indult 25 évvel ezelőtt. Szeretnénk, ha minél többen bepillantást nyernének ebbe az elmúlt 25 évbe és megismernék jelenünket. A Karácsonyi Koncert egy jó lehetőség, hogy lelkiekben felkészüljünk a karácsony örömére és meghittségére, hogy együtt ünnepelhessük Jézus születését.”

Frissítés dátuma:
2021.12.16.

#Egyházi

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette