Helyi hivatalos közlöny

"Hogyan legyél eredményes menedzser? – 4 menedzseri eszköz, amit holnaptól elkezdhetsz használni – 9:00 órától" adatai:

Dátum

2023. január 18. 09:00 – 2023. január 18. 11:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Egészen ironikus, hogy targoncakezelővé hosszú hónapok kemény munkája, több száz óra elméleti és gyakorlati oktatás, majd egy vizsga tesz – menedzserré viszont bárki válhat, akár egy szempillantás alatt. „Józsi, tudnád vinni ezt a projektet?” – hangzik el a kérdés és te máris menedzser lettél. Bármiféle felkészítés nélkül.
Lehet, hogy később beirattak vezetői tréningekre, valószínűleg ott sem kerültél előrébb. Megismerkedtél a vezetői modellekkel, hallottál történeteket arról, Steve Jobs és Mark Zuckerberg hogyan vezeti a cégét. Talán egy MBA-t is elvégeztél, ahol a millió közgazdasági alapismeret mellett kaptál elméleteket a modern vállalatirányításról. Talán olvastál könyveket is, amelyek jó része nem átültethető a gyakorlatba: inkább arról szól, valaki, valahol hogyan ért el eredményeket – egy nagyvállalat élén.
Egy dolgot nem mondott el senki: mit tegyél ahhoz, hogy eredményes menedzser váljon belőled? Konkrétan mit tegyél. Nem azt, hogy milyen attitűd lenne szerencsés, nem azt, hogy milyen legyen a belső lelkiállapotod, esetleg a hozzáállásod. Azt, hogy holnap mit kell tenned, amikor belépsz a munkahelyed, a céged ajtaján.
Mi szervezünk neked egy workshopot, ahol meghívott előadóink, a budapesti Onlife társalapítói Berze Márton és Ungvári Péter feltárják azt a 4 viselkedést és eszközt, amelyet holnaptól átültethetsz a gyakorlatba. És amely menedzserként eredményességed 75%-át adja – dolgozz bármilyen méretű cégben, iparágban, a legalacsonyabb vagy legmagasabb pozícióban.
Nem, nincs a srácok birtokában a Szent Grál, egész egyszerűen egy olyan amerikai tudásanyag licensztulajdonosai, amely az elmúlt 30 évben számos vizsgálat és felmérés során gyűjtött adatokat menedzserek viselkedéséről és eredményeiről. Ez a Manager Tools.
A Manager Tools által ajánlott 4 eszköz így hangzik:
1. Ismerd meg az embereidet.
2. Adj visszajelzést a teljesítményükről.
3. Tedd magasabbra a lécet.
4. Add át a munkádat.
A Manager Tools által ajánlott 4 eszköz kivétel nélkül működik. Cégmérettől függetlenül. Nemtől, kortól, kultúrától, iparágtól függetlenül. Akár kékgalléros munkásokat vezetsz, akár könyvelőirodában, építészmérnök-irodában, szoftverfejlesztő cégben dolgozol vezetőként, ezek az eszközök növelik az eredményességet és a megtartást.
ŐK LESZNEK A TRÉNEREID:
BERZE MÁRTON és UNGVÁRI PÉTER, az Onlife társalapítói. 2020-ban alapították meg saját vállalkozásukat, az Underground marketingügynökséget, amely ugyanebben az évben az Onlife Üzleti Konferencia szervezőjeként tette le a névjegyét a piacon.
Csapatukkal saját konferenciákon, tréningeken, belső vállalati képzéseken és az Onlife Körben már több mint 5000 menedzsert és vállalkozót képeztek az elmúlt 3 évben. Nevükhöz fűződik Magyarország leghallgatottabb menedzsment podcastja, az Onlife podcast is, amelyet havonta 10 000 menedzser, vezető és szakember használ a mindennapi munkája során.
A tréningre jelentkezők az Onlife folyamatosan bővülő, jelenleg már több mint 150 írott és audiovizuáls tananyagból álló tudástárához, az Onlife Körhöz is hozzáférést kapnak.
Hogy miért érdemes már most megvenni a jegyed? Mert a belépő ára 2023. január 6-án 350 lejről 450 lejre növekedik, ugyanakkor az Onlifekor.hu tartalmaihoz is csupán egyhónapos hozzáférést tudunk majd ajánlani. A három helyett.

Frissítés dátuma:
2023.01.09.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette