Helyi hivatalos közlöny

"Inspiráló nők! – konferencia a nőkről" adatai:

Dátum

2020. március 07. 10:00 – 2020. március 07. 22:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Március 7-én az inkubátorházban konferenciát szervezünk, ahol a meghívott nők inspirációs történetekkel, gyakorlatias tanácsokkal, tippekkel, életvezetési mintákkal és javaslatokkal, érzelmi intelligencia fejlesztéssel, ergo példájukkal, tudásukkal, tapasztalatukkal, de elsősorban együttérzésükkel mutatnak irányt a női (vállalkozói) lét kanyargós útján.

Részletek: http://hbcenter.ro/inspiralo-nok/

Bár szeretnénk azt hinni, hogy kifejezetten női fórumokra már nincs szükség ahhoz, hogy erősítse magát a „gyengébbik nem”, mégis így nőnap előtt úgy gondoljuk, érdemes a nőkre egy kicsit több figyelmet fordítani. Így gondolta ezt Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala is, akivel partnerségben megszerveztük az Inspiráló nők! című esemény-sorozatot.

Tévesnek tartjuk azt az alapfeltevést, ha egy nő motivált és törekvő, akkor karrierista, ez meg azt jelenti, hogy önző és lemond a családjáról. Mielőtt a világot akarnánk megváltani, kezdjük el saját szemléletünket megváltoztatni.
Hogyan? Meghallgatva azokat a nőket, akik ügyesen teremtenek egyensúlyt. Őket hívtuk meg a konferenciánkra.

Hogy teremtenek egyensúlyt az olyan nők, mint Jakupcsek Gabriella, Kósa Erika, Falusi Mariann vagy éppen Kovács Orsolya? Március 7-én elmondják majd ők Székelyudvarhelyen.

Részletes program, illetve jegyvásárlás: http://hbcenter.ro/inspiralo-nok/

Frissítés dátuma:
2020.02.18.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette