Helyi hivatalos közlöny

"Inspiráló Nők – nőnapi konferencia Székelyudvarhelyen" adatai:

Dátum

2024. március 09. 10:00 – 2024. március 09. 18:00

Helyszín

Szent István-terem

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Bár szeretnénk azt hinni, hogy kifejezetten női fórumokra már nincs szükség ahhoz, hogy erősítse magát a „gyengébbik nem”, mégis így nőnap előtt úgy gondoljuk, érdemes a nőkre egy kicsit több figyelmet fordítani.
Így gondoljuk ezt már évek óta, hiszen rendszeresen megszervezzük nőnapi eseményünket. Vagy eseménysorozatunkat.
Idén március 9-én, szombaton a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal Szent István termében szervezzük meg Inspiráló Nők című konferenciánkat.
A nap folyamán izgalmas előadásokkal és kerekasztal-beszélgetéssel várunk. A sikeres vállalati vezetőktől való tanulás mellett inspiráló vállalkozókkal is találkozhatsz, akik mindannyian példaképek a jövő generációi számára >> https://hbc.ro/esemenyek/inspiralo-nok-nonapi-konferencia/
Itt lesz velünk a közgazdász végzettségű Demcsák Zsuzsa, aki többnyire a tévéből lehet ismerős, hiszen 27 éve már annak, hogy feltűnt a képernyőn. Előadást tart Legindi Tímea kommunikációs szakember, közgazdász, sportoló, hegymászófeleség is, aki Krízisben is erősödni? című előadásához az elmúlt időszak tapasztalataiból merítkezik. De a mondanivalót párhuzamba lehet majd állítani az üzleti élettel is.
Gergely Orsolya szociológus, egyetemi oktató a munka-magánélet egyensúlyának megteremtéséről beszél majd. Őt követi majd a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem oktatója, Gyéresi Júlia, aki a Szeresd, aki vagy! című előadásában arra tesz kísérletet, hogy képessé tegyen a mindennapi megnyilvánulásaink alapján az önfeltárásra, az önértelmezésre.
Az előadások követően az üzleti mentorként és stratégaként ismert Kosza Aliz és a Boro Info Kft. alapító üzletasszonya, Váradi-Erdős Ildikó ülnek asztalhoz. Ahol Nagy Zsolt, a Külhoni Mentorprogram kulcsmentorának moderálása mellett beszélgetnek vállalkozói tapasztalataikról.
A Vállalkozók őszintén címet kapó beszélgetés célja, hogy segítse és támogassa a hölgyeket fejlődésükben, tapasztalt vállalkozótársaik történeteinek megismerésén keresztül.
 A konferencia során 3 gyakorlati workshopot is szervezünk, amelyeken az előadások és az ebéd után vehetsz részt.
Inspiráció, jó gyakorlatok, trendek és személyes történetek. Erre számíthatsz március 9-én.
Hogy egy igazán minőségi rendezvényt tudjunk összehozni, abban partnereink Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ – SZÉK, a Diemer, a Frieske Pan Pékség, valamint a Bibas Group/Segafredo.

Frissítés dátuma:
2024.02.27.

#Kulturális #tudásfejlesztő/oktatás

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette