Helyi hivatalos közlöny

"Közbeszerzés érthetően – regisztrálunk téged a SICAP-ra" adatai:

Dátum

2020. június 05. 09:00 – 2020. június 05. 10:00

Helyszín

online tér

Facebook esemény

https://forms.gle/FB9pRETJu9WR4DkHA

A Harghita Business Center kétalkalmas, 3 órás workshopon szeretné megmutatni neked, hogy nem olyan nehéz regisztrálni és átlátni ezt a közbeszerzési platformot.

📌 Miről lesz szó?
Rövid, 10 perces elméleti oktatás során szakértőink elmagyarázzák, mikor kötelező egyes szerveknek a közbeszerzési oldalon megvásárolni a terméket, vagy a szolgáltatást. Ezt követően a Zoom platformon keresztül online regisztrálunk egy vállalkozást a rendszerbe: a résztvevők követik a lépéseket és ha valaki elakadt, akkor azonnal segítenek szakértőink.

Az első alkalmat követően egy héttel folytatódik az online workshop, miután megérkezett a digitális tanúsítvány. Befejezzük a regisztrációt, belépünk a platformra, előkészítjük az első megrendeléshez szükséges dokumentációt és illetékes intézmények vezetői mutatják be, hogy éppen milyen szolgáltatásokra várnak árajánlatot és keresnek megrendelést a SICAP-on.

A részvétel ingyenes, a helyek száma viszont korlátozott, ezért arra kérünk: csak akkor regisztrálj, ha biztosan részt veszel a workshopon.

REGISZTRÁCIÓ 🔽
https://forms.gle/FB9pRETJu9WR4DkHA

📍 Június 5., péntek
9.00–9.10: Közbeszerzési szabályok és kötelességek:
– Mikor köteles az állami szerv a SICAP platformon keresztül üzletet kötni?
– Mi az a CPV kód?
– Milyen kiegészítő dokumentációkra van szükségem, ha üzletelni akarok egy állami szervezettel?
9.10–9.40: Regisztráció az elektronikus közbeszerzési rendszerben (SEAP / SICAP).
A Zoom platformon keresztül élőben regisztrálunk be egy vállalkozást a közbeszerzési rendszerbe. Minden regisztrált követi a lépéseket, ahol elakad ott azonnal segítünk.

09.40–10.00: SEAP tanúsítvány regisztrációs szolgáltatások: dokumentáció előkészítése, dokumentum benyújtása online, vagy futárszolgálattal.

📍 Június 12., péntek
9.00–9.20: A regisztráció befejezése, a digitális tanúsítvány letöltése, installálása és belépés a közbeszerzési platformra.

9.20-10.00: SEAP menedzsment, fizetési űrlap kitöltése, dokumentum benyújtása, igazolás telepítése, dokumentáció előkészítése az előre fizetett katalógus / részvételi pozíciók megvásárlásához. Dokumentumok elkészítése a közvetlen vásárlásokhoz

10.00–10.30: Hargita Megye Tanácsa és Székelyudvarhely város Önkormányzatának képviselői bemutatják, hogy a megyei tanács, illetve a helyi önkormányzat milyen aktuális kiírásokra vár ajánlatokat.

Frissítés dátuma:
2020.06.03.

#Kreatív karantén

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette