Helyi hivatalos közlöny

"Megtanulni nem félni az emberektől" adatai:

Dátum

2023. szeptember 14. 18:00 – 2023. szeptember 14. 20:00

Helyszín

KÖZ. - közösségi kávéház

Facebook esemény

A KÖZ. – közösségi kávéház eseménye:

„Az autizmus nem nőhető ki, nem betegség, csak egy más agyi működés. Az autizmus nekem egy másfajta lélegzés. Azt szeretném megmutatni a munkáimmal, hogy felnőtt autisták is vannak közöttünk. A képek érintik a szenzorosságot, a szorongást, de a gondolkodás módomat, a mindennapi életet, hogyan élem meg én, mint aspergeres felnőtt a mindennapokat.”

Vallja ezt Farkas Zsuzsánna, autista gyermeket nevelő autista édesanya, képzőművész. Ezek mellett blogot is ír az autizmusról, a saját tapasztalatairól, hogyan is látja egy autista felnőtt ember a világot, hogyan boldogul a mindennapjaiban, milyen gondokkal küzd meg. Szociális munkát tanul és szeretné fejleszteni a városunk közösségét, amiben egy más képességekkel megáldott személy is aktív tagja lehet a társadalmunknak.

Biztos, hogy nem lehet könnyű, de hisszük, hogy ők is pont olyanok mint mi, mint mindenki más, csak egy különlegesebb világban élnek és néha csodálatosabb dolgokat látnak meg a mindennapokban. Ezért szeretnénk megmutatni Zsuzsa barátunk gyönyörű világát, valósággá festett munkáit, amik elvarázsolják idén a KÖZ. falait.

A kiállítást szeptember 14-én, 18 órától Farkas Zsuzsánna, Szabó Károly operatőr és Tamás Vanda a KÖZ. egyik vezetője egy rövid kerekasztal beszélgetéssel nyitja meg, mely egész karácsonyig megtekinthető lesz a Közösségi kávéházban.
FONTOS, hogy az alkotások megvásárolhatóak, amelynek egyik része a Caritas Szent Anna Központjának és másik része a Zarándok Nyargalónak gyűl támogatásba.

Frissítés dátuma:
2023.09.11.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette