Helyi hivatalos közlöny

"Mike Parker’s Trio Theory koncert" adatai:

Dátum

2022. május 25. 19:30 – 2022. május 25. 21:00

Helyszín

Jámbor Tehén

Facebook esemény

A Jámbor Tehén eseménye:

A New York-i származású basszusgitáros és zeneszerző Mike Parker mellett a kétszeres Grammy-jelölt Frank Parker dobon, valamint Krakkó igen elismert tenorszaxofonosa, Slawek Pezda alkotják a Mike Parker’s Trio Theory jazzbandát. Az elmúlt 8 évben a trió kifejlesztette egyedi és energikus stílusát, több mint 400 koncerten és fesztiválon lépett fel 15 országban. Figyelemreméltó, ahogyan a trió képes olyan széles körű hatásokat kombinálni, mint Charles Mingus, Radiohead, Maurice Ravel, The Bad Plus, Led Zeppelin, John Coltrane, David Bowie és a hip-hop legendák, az A Tribe Called Quest, hogy csak néhányat említsünk.
A trió 2014 novemberében merész vállalkozásba kezdett: egy 27 éjszakából és 27 koncertből álló maratoni turnéval indította pályafutását. Azóta Hollandiától Lengyelországon és a Baltikumon át a Balkánig rengeteg helyen megfordultak, köztük a Mondriaan Jazz Festival (NL), a Krokus Jazz Festival (PL), a Praha Jazz Festival, a Jazz Goes To Town (CZ), az X Jazz Festival (DE) ), MediaWave Fesztivál (HU), Transilvania Jazz Festival (RO), Mailaul Fesztivál (EE), és még sok más. 2016 áprilisában kiadták Parker harmadik albumát, az ‘Alive Out There’-t, amelyet élőben vettek fel a 2015-ös őszi turnéjuk során. 2018 őszén megjelent legújabb stúdióalbumuk, a Shiny Objects, Dark Places.
A 2020-as és 2021-es hosszú (és önkéntelen) szünet után a trió készen áll arra, hogy visszatérjen az útra és azt tegye, amit a legjobban szeret: zenét adjon elő élő közönség előtt, meghitt környezetben. Néhány új anyaggal és új energiával alig várják, hogy ott láthassanak a színpad előtt benneteket!
Mike Parker (New York)- double bass
Frank Parker (Chicago)- drums
Slawek Pezda (Krakow)- tenor saxophone

Frissítés dátuma:
2022.05.23.

#szórakoztató

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette