Helyi hivatalos közlöny

"Mikulásváró a Karaván együttessel" adatai:

Dátum

2023. december 05. 17:00 – 2023. december 05. 18:00

Helyszín

Művelődési Ház koncertterme

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala eseménye:

Karaván-koncerttel várjuk a kicsiket decembert 5-én délután 5 órától a Művelődési Ház koncerttermébe.
A kolozsvári zenekar Ölts lelkedre ünneplőt! címet viselő adventi koncertje nemcsak a gyerekeket, hanem az őket kísérő szülőket, nagyszülőket is magával ragadja minden egyes helyszínen és alkalommal. Engedjük hát, hogy a megzenésített versek és saját szerzésű dalok vidámságra és meghittségre hangolják a lelkünket, hogy így feltöltődve térhessünk haza otthonainkba, ahol ezalatt az idő alatt már a cipőcskék mellé teheti meglepetését az ősz szakállú Mikulás!
A koncert ingyenes, regisztrációra sincs szükség, az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni a széksorokat.
Várunk szeretettel mindenkit!
***
A Karaván együttes 2001-ben kezdett zenélni, azóta sok erdélyi, magyarországi és vajdasági fesztiválon, rendezvényen, illetve templomokban lépett fel. 2010-ben az együttes felállása módosult, de a zenei stílus és a dalok közös kidolgozása nem változott: dalaikra a magyaros hangvételű etno, folk, rock műfajban írt léleképítő, vidám hangzásvilág jellemző.
Az együttes tagjai: Békési Zsuzsa (ének, glockenspiel, melodika), Békési Attila (ének, gitár), Imecs Tamás (ének, gitár, ukulele), Simon László (basszusgitár), Szénási Zoltán (perkúció).

Frissítés dátuma:
2023.12.04.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette