Helyi hivatalos közlöny

"Mozdulj meg!" adatai:

Dátum

2019. december 21. 00:00 – 2019. december 21. 19:00

Helyszín

Városi Sportcsarnok

Facebook esemény

„Akik úgy vélik, hogy nincs idejük a testmozgásra, azok előbb-utóbb kénytelenek lesznek időt találni a betegségre.” (Edward Stanley)

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum az egészséges életmódra ösztönzés és a szabadidő cselekvő eltöltésének népszerűsítése érdekében szervez egynapos rendezvényt a székelyudvarhelyi diákok számára. A Mozdulj meg! címet viselő programon térségünkben feltörekvő sportágakat mutatnak be az Areopolis Floorball Sportegyesület és a Góbék Teqball Team képviselői. A skandináv országokban óriási népszerűségnek örvendő teremhokit vagy palánklabdát, továbbá a magyar találmányú teqballt az érdeklődők – természetesen – ki is próbálhatják majd, a sportágakat bemutató partneregyesületeink minden szükséges sporteszközt biztosítanak majd a diákok számára.

A rendezvényen meghívott szakmabeli előadók révén előadásokra is sor kerül sportpszichológia és labdarúgás, illetve (magyar) focitörténelem témájában.

Mozdulj meg! c. program a három évtizedet ünneplő Erdélyi Labdarúgó Diákkupa idei társrendezvénye, melynek fő támogatója Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala.

Frissítés dátuma:
2019.12.02.

#Sport

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette