Helyi hivatalos közlöny

"Ne halj bele a munkádba!" adatai:

Dátum

2020. február 29. 09:00 – 2020. február 29. 15:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A munkahelyi jóllét sokszor divatos kifejezésnek tűnik, és sokszor azt hisszük, hogy ez valami hóbort és csak az olyan újhullámos vállalkozások dőlnek be neki, mint a Google vagy a Facebook. Szerintünk ez nem így van. Minden munkáltatónak, de akár munkavállalónak érdemes erre hangsúlyt fektetni. Vállalkozóként természetesen befektetésként gondolni erre. – hirdeti a Harghita Business Center inkubátorház.

Mi fán terem a munkahelyi egészség? Mit tehetünk mi a munkahelyi egészségért? Mi február végén szervezünk egy minikonferenciát, aminek a Ne halj bele a munkádba – az egészségtudatos mukahelyért címet adtuk.

Érdekel? Jegyet vennél? Akkor erre https://hbcenter.ro/egeszsegtudatos-munkahely

Kit hívunk meg? Itt lesz velünk ismét dr. Zacher Gábor, de meghívtuk dr. Csókay András idegsebészt (aki tavaly 33 órás maratoni műtéttel választotta szét a bangladesi sziámi ikreket), Virlics Katalin táplálkozási szakértőt és dr. Antalka Ágota pszichopedagógust is.

Az előadások után elsősegélynyújtó tanfolyamot, és crossfit edzést is szervezünk. De lesz irodai stretching és teljeskörű kivizsgálás is a Vitality Klinika jóvoltából.

Jönnél a konferenciánkra? Itt tudsz jegyet venni: https://hbcenter.ro/egeszsegtudatos-munkahely

Ha vért adsz, akkor ingyen adjuk a belépőd.
A konferencia előtti napon (február 28-án, pénteken) ugyanis véradó akciót szervezünk itt, az inkubátorházban.

Igen, jól látod: a szó szoros értelmében is vendégül látunk. Kétszer is. Ha vért adsz február 28-án, akkor egészséges reggelivel várunk, és ingyen adjuk a szombati konferencia belépőt is.

Hol tudsz jelentkezni? Itt: https://hbcenter.ro/egeszsegtudatos-munkahely.

Frissítés dátuma:
2020.02.06.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette