Helyi hivatalos közlöny

"Nőnapi Bizniszvitamin – Kistérségeink jövője a kultúra tükrében" adatai:

Dátum

2022. március 10. 08:15 – 2022. március 10. 15:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

A március 10-i bizniszreggelink a szokásos időben, negyed 9kor kezdődik és a címe Kistérségeink jövője a kultúra tükrében.
Meghívottunk, Oszkó-Jakab Natália arról beszél majd, hogyan járulhatnak hozzá az összművészeti rendezvények ahhoz, hogy kisközösségeink ne csak fennmaradjanak, de hosszú távon fejlődjenek is? A régiók és közösségek általános fejlődéséről jellemzően gazdasági szempontok mentén szoktunk beszélni. Kevesebb szó esik arról, hogy a kultúrának és az összművészeti rendezvényeknek milyen közösségfejlesztő szerepük lehet?!
Ezekre a rendezvényekre és kezdeményezésekre hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint profitot nem termelő tevékenységek, amelyek a közösség egy kis rétegének szólnak, holott ahol sikerül megteremteni ennek a hagyományát, ott tetten érhető az általános fejlődés. De minek a hagyományát érdemes megteremteni? Törekedjünk inkább az igények kielégítésére, vagy vállaljuk fel a népnevelő szerepét?
A BV-re jegyet venni ezen a linken tudsz >> https://hbcenter.ro/…/nonapi-bizniszvitamin…/
A BV után szünetet tartunk és 10 órától már indul is a műhelytábor, amelynek a rendezvényszervezés lesz a témája: Jegyeket, bérleteket! Rendezvényszervezés az ötlettől a „Megtelt” tábláig.
Hogyan és mivel kezdődik és végződik egy esemény megszervezése? Kik azok, akik nélkülözhetetlenek a csapatból? A rendezvényemet ajánlott nyereségesnek kihoznom az eladott jegyekből, vagy épphogy olcsó (talán ingyenes) belépést kell garantálnom annak jegyében, hogy a kultúra minél több embernek hozzáférhető legyen? Milyen szempontokat tartsak szem előtt, hogy a következő még sikeresebb legyen? A rendezvényszervezés már jóval azelőtt elkezdődik, hogy a nagyközönség bármilyen információt is tudna a programról. És még azután is jócskán tart, hogy az utolsó résztvevő elhagyja a helyszínt.
Natália megosztja velünk tapasztalatait.
A workshop időtartama: 10 és 15 óra között tervezzük.
A workshop ára: 50 lej. A szakmai részre a vendégünk vagy, de a workshop idején vízzel, kávéval és finom ebéddel vendégelünk meg, ennek ára 50 lej/fő >> amit helyszínen tudsz majd fizetni.
 A workshopra jelentkezni ezen a linken tudsz (a bizniszvitaminos jegyvásárlás befejezése előtt lesz egy olyan opció, hogy Jönnék a délutáni workshopra is: azt kell kipipálni)
https://hbcenter.ro/…/nonapi-bizniszvitamin…/
A nőnapi eseményeinket a Nőnap Székelyudvarhelyen című eseménysorozat keretében szervezzük. Partnereink ebben Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala, valamint a Művelődési Ház.

Frissítés dátuma:
2022.03.01.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette