Helyi hivatalos közlöny

"Online értékesítés a gyakorlatban" adatai:

Dátum

2024. január 25. 09:00 – 2024. január 25. 10:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Ha rendelkezel már webshoppal, vagy szeretnél indítani egyet, vagy csak érdekel a téma, akkor neked szól az a január 25-i workshop, amit Kállai Emánuel online marketing szakértő vezet.
Nem mondunk újat azzal, hogy az online piactereken nem könnyű versenyezni. Akinek van már webáruháza az jól tudja ezt (akinek még nincs az majd megtudja), hiszen nem csak a helyi konkurenciával, hanem a régión vagy országon kívüli vállalatokkal is versenybe kell szállnod a vásárlók kegyeiért.
Aki figyelmes volt az elmúlt években láthatta, hogy jó néhány piacot megsanyargatott a külföldi vállalkozások jól kidolgozott üzleti stratégiája. Jó példa erre az online ruhakereskedelem nagy részét bezsebelte az AboutYou és az ePantofi.
Ha azt gondolod ez csak történelem, akkor gondolj csak bele, hogy mikor láttál először hirdetést a Temu-tól? 2023 júliusa előtt valószínűleg semmit nem tudtál róla, mára viszont akkora keresési volumen van a Google-ben erre a vállalatra amekkora a Flancora.
Látva a külföldről beszállingózó vállalatokat, lehet nem lep meg a tény, hogy nemzetközi konferenciákon Romániát és Bulgáriát a legnagyobb üzleti potenciállal rendelkező piacként emlegetik.
Ennek az oka, hogy ezek a cégek értik az online értékesítést. Azonban van egy nagy hátrányuk: nem ismerik annyira jól még a helyi piaci igényeket.
Ha webshopot működtetsz, vagy szeretnél a közeljövőben beindítani egyet, akkor ajánljuk neked a január 25-i workshopunkat. Szeretnénk ha megismernéd azokat az eszközöket, amelyekkel a céged profitabilitását vagy árbevételét maximalizálni tudod.
A nap végére lesz egy elképzelésed, hogyan kell felépítened az online értékesítéseidet.
A képzés programját itt találod, de ugyanezen a linken tudsz helyet foglalni is magadnak https://hbc.ro/esemenyek/online-ertekesites-a-gyakorlatban/

Frissítés dátuma:
2024.01.15.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette