Helyi hivatalos közlöny

"Sportágválasztó" adatai:

Dátum

2022. szeptember 09. 10:00 – 2022. szeptember 09. 18:00

Helyszín

Sétatéri Stadion (nagy focipálya)

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és a Városi Sportklub – VSK eseménye:

Minél több sportág megismertetése, illetve azok kipróbálási lehetőségének biztosítása gyerekek számára – ezt a célt tűzi ki minden évben a székelyudvarhelyi Sportágválasztó, amelyet immár negyedik alkalommal szervez meg a Városi Sportklub és Székelyudvarhely Megyei Jogú Város a különböző sportegyesületekkel és az iskolákkal karöltve.
A közelgő eseményen a következő sportágakkal ismerkedhetnek meg a gyerekek: atlétika, birkózás, bowling, gokart, hegyimentés és falmászás, kerékpár, kézilabda, kosárlabda, kondipark, labdarúgás, pingpong, pumptrack, rally, sakk, sí, taekwondo, tánc, teqball, tenisz, úszás.
A tanév elején, szeptember 9-én, pénteken 10 és 18 óra között várjuk tehát a bejelentkezett osztályokat, illetve a sportok iránt érdeklődő családokat, hogy a későbbiekben minél több gyerek életében fontos szerepet játsszon a mozgás, a sport bármely formája.
A korábbi évekhez hasonlóan a nap során, aki legalább öt sportágat kipróbál, vagyis begyűjt öt matricát, részt vehet a délután 5 órakor kezdődő sorsoláson, ahol különféle sporteszközöket nyerhet. A tombolahúzáson akkor is részt vesz a gyerek, ha nincs jelen a sorsolás pillanatában, ezért megkérjük a kísérő szerepben érkező pedagógusokat, illetve szülőket, ellenőrizzék, hogy a gyerekek a szelvényeket kitöltve dobják-e be a dobozba.

Frissítés dátuma:
2022.09.02.

#Sport

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette