Helyi hivatalos közlöny

"Szent István-napi ünnepség" adatai:

Dátum

2019. augusztus 20. 18:00 – 2019. augusztus 20. 22:40

Helyszín

Márton Áron tér

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala idén is megszervezi augusztus 20-án az államalapítás tiszteletére a Szent István-napi ünnepséget. Az esemény 18 órakor a Márton Áron téren kezdődik az új kenyér megáldásával és megszentelésével.

Az ünnepi műsor részeként a budapesti Muzsikás együttes lép fel Kacsó Hanga-Borbála népdalénekes és Berecz István néptáncos közreműködésével.

Beszédet tart Gálfi Árpád polgármester. Az udvarhelyszéki pékségek által felajánlott kenyereket Gede Ildikó református, Bajkó Norbert római katolikus és Kelemen Szabolcs unitárius lelkész fogják megáldani.
Az estet a Kolozsvári Magyar Opera szimfonikus zenekarának fellépése koronázza meg. Világszínvonalú műsoruk az 1970-es évek és napjaink legnagyobb slágereit hozza el elektro-szimfonikus feldolgozásban. A páratlan koncerten az ABBA, Donna Summer, ATB, Moby, The Faithless, Depeche Mode, Boney M, Fatboy Slim, Eurythmics, Parov Stelar, Eric Prydz, Kraftwerk, J. M. Jarre és sok más ismert zenekar dalait hallhatjuk a közel 70 tagú zenekar előadásában.

Az elektro-szimfonikus koncertet ünnepi tűzijáték zárja.

Várunk szeretettel mindenkit!

Frissítés dátuma:
2019.08.20.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette