Helyi hivatalos közlöny

"Színek és fények játéka a természetben – a Spektrum Fotó Egyesület kiállításának megnyitója" adatai:

Dátum

2023. március 07. 18:00 – 2023. március 07. 19:00

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény
Fotósként szeretünk játszani, szeretünk gyerekszemmel nézni a világra, mindenre rácsodálkozva, s amit érdekesnek találunk, azt szeretjük megörökíteni úgy, ahogyan mi látjuk. Számunkra ez a legjobb játék, ami csak létezik. A Világ sokféle látnivalói között kedvenc játszóterünk a Természet, ahol mindig újabb és újabb színben és fényben találjuk a minket körülvevő világ csodáit – tájakat, állatokat, növényeket, időjárás-jelenségeket.
Erre a kiállításra kiválogattunk néhány képet, hogy megmutassuk a kiállítás látogatóinak, hogy milyen jó játék és élmény is ez. Köszönjük, hogy velünk tartotok a körülöttünk levő világ felfedezésének kalandjában!
18 órától, Koncertterem
Házigazda: Simon Mária Tímea, a Művelődési Ház igazgatója, a kiállítást megnyitja Szabó Károly dokumentarista, fotográfus.
Az eseményen fotó és filmfelvétel készül. Az eseményen való részvétel beleegyezését jelenti abba, hogy az eseményen készült felvételeken szerepelhet, és abba, hogy a Művelődési Ház ezeket kizárólag programjainak népszerűsítése céljából felhasználhatja

Frissítés dátuma:
2023.03.01.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette