Helyi hivatalos közlöny

"Tekergő Mesedélután" adatai:

Dátum

2019. május 24. 17:00 – 2019. május 24. 21:00

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény

Kedves népmesére szomjazó gyermekek és felnőttek!

>> 17 órától ismét várunk óvodásokat, majd 18 órától iskolásokat a Székelyudvarhelyi Művelődési Ház I. emeletén a már ismerős meseszőnyegre, egy tekervényes délutánra, az élő szavak útján, mesemondóink idegenvezetésével. Hozd magaddal a barátaidat s velük együtt a nyitottságod, kíváncsiságod és a jókedved, mi meg biztosítjuk a meséket!

>> Ahogy leszáll az este, 19:30-tól ezúttal is várjuk a felnőtteket, baráti társaságokat, XI-XII osztályos diákokat, egyetemistákat és mindazokat, akik népmesére pihennének egy fáradt munkanap után. Akiben meg ott mozgolódik néhány régi történet, s mind csak azt várja, hogy elmesélhessék, az le ne maradjon! Gyertek és kortyoljatok egy jó nagyot a Mesekorsóból, idézzük meg együtt a népmesék múltat elevenítő s jelent frissítő erejét!

A helyek száma korlátozott. Előjelentkezést a 0742 228 634-es telefonszámon, Vinczeffy Tündénél, vagy a Tekergő Meseösvény Egyesület – Otthon oldalunknak címzett üzenetben fogadunk!

A belépés díjtalan.

A Tekergő Mesedélutánok vándor programsorozat 4 erdélyi városban a Hagyományok Háza, a Hagyományok Háza Hálózat – Erdély, a Heltai Folk Center, a Kaszaj Egyesület, az Udvarhelyi Néptáncműhely, a Studium Prospero Kulturális Központ és a Gutenberg Könyvesbolt, valamint Tekergő Meseösvény Egyesületünk együttműködésével jöhetett létre.

Tekergő Meseösvény Egyesület – Otthon – RO
Tekergő Meseösvény Egyesület – Itthon – HU
Tekergő Mesetábor
www.tekergomeseosveny.hu
mese@tekergomeseosveny.hu

Frissítés dátuma:
2019.05.16.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette