Helyi hivatalos közlöny

"Tekergős Mikulásváró" adatai:

Dátum

2022. december 05. 09:00 – 2022. december 05. 20:00

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és Székelyudvarhely Művelődési Ház eseménye:

Kihagyhatatlan élményt tartogat a kicsiknek és legkisebbeknek az idei városi Mikulásváró ünnepség a Művelődési Ház koncerttermében. Mókás, tekergős programokkal várjuk őket: tekergőzni fognak a közkedvelt Kuflik a járataikban, a városközpontban a kisvonat, és leginkább tekergőzni fog a Sepsiszentgyörgyről érkező gyerekzenekar, a Tekergők nevet viselő együttes.
December 5-én délelőtt szervezett vetítésre Pofánkáék várják a Kufli-mesék kedvelőit. A délelőtti vetítések időpontjai:
– 9:00 – Egy kupac kufli, 71 perc (2017),
– 11:00 – Mi újság, kuflik?, 77 perc (2019),
– 13:00 – Kuflik és az Akármi, 74 perc (2021)
A legújabb részt 16:00 órától is levetítjük az érdeklődő közönségnek, hogy aztán 18 órától vidám koncertet tarthasson a Tekergők együttes.
A gyerekkoncerten különleges népi hangszerek – mandolin, buzuki, bendzsó, ukulele, tambura – szólalnak meg, interaktív játékos elemekkel vonják be a kicsiket a közös éneklésbe, ugrálásba, a színpadon való dobolásba.
15 órától estig, az utolsó utasig, Mikulásvonat indul a Művelődési Ház előtti parkolóból. A járat innen a Városháza téren át a Kossuth Lajos utcába, majd a II. Rákóczi Ferenc utcába megy, a körforgalomban visszafordul és a Kossuthon keresztül a Városháza térre megy, majd visszaérkezik a Művelődési Házhoz. A járatok félóránként indulnak, de a forgalom kiszámíthatatlansága miatt lehetnek kisebb csúszások.
A vetítéseken, illetve a gyerekkoncerten való részvétel ingyenes. A kisvonatra egy gyerekjegy ára 5 lej, egy felnőttjegy ára 10 lej lesz.

Frissítés dátuma:
2022.12.05.

#szórakoztató

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette