Helyi hivatalos közlöny

"Vállalkozásfejlesztő előadássorozat orvosoknak" adatai:

Dátum

2022. június 08. 15:00 – 2022. június 09. 19:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center és Vitality Klinika eseménye:

Az orvosi képzés és az gazdasági képzés közötti szakadék elég nagy ahhoz, hogy az orvosok ne váljanak a gazdasági élet szerves részévé. Szerintünk azonban a hatékony üzleti működés alapelvei az orvosi praxisra is érvényesek: ennek felismerése jobb pénzügyi eredményeket hozhat a praxis számára, de jobb betegélményeket is eredményezhet.
Úgy látjuk, hogy az egészségügyi ágazat előtt álló kihívások miatt egyre fontosabb, hogy a magánpraxisok működtetése során a megalapozott üzleti elvek és a vállalkozói gondolkodásmód nagyobb szerepet kapjanak. A vállalkozói szemlélet elfogadása ugyanis nem azt jelenti, hogy az orvosi praxist úgy kell működtetni, mint egy korai fázisban lévő startupot. A hangsúly inkább azon van, hogy azonosítsuk azokat a lehetőségeket, ahol a vállalkozói gondolkodásmód felhasználható a folyamatok javítására, hogy a betegellátás rugalmasabban és innovatívabban működjön.
Június elején a Vitality Klinikával közösen vállalkozói ismeretek oktatását tervezzük egészségügyi szakemberek számára. Mert vállalkozói inkubátorházként látjuk, hogyan működnek a vállalkozók: problémákat oldanak meg. Jobb, gyorsabb és okosabb módokat találnak egy igény kielégítésére, és ez a gondolkodásmód szerintünk nagyon hasznos lehet egy magánpraxis számára is. Mert bizony a pácienseknek ugyanúgy vannak igényei és szükségletei, mint bármely más fogyasztónak. Legyen szó akár a személyre szabottabb ellátásra, akár egyszerűen csak rövidebb várakozási időre irányuló vágyról. A megfelelő kérdések feltevésével és a hatékony megoldások keresésével eljuthatunk a páciensei valódi fájdalompontjaihoz.
A kétnapos képzéssel a célunk, hogy kicsit hozzájáruljunk az egészségügyi diplomások vállalkozói szemléletének kialakulásához. Felkért szakértőink révén igyekszünk átadni a vállalkozás indításához és működtetéséhez szükséges tudás- és információanyagot.

Frissítés dátuma:
2022.06.07.

#tudásfejlesztő/oktatás

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette