Helyi hivatalos közlöny

"VI. „Nem úgy van most, mint volt régen…” – népi ének továbbképző" adatai:

Dátum

2023. augusztus 29. 00:00 – 2023. augusztus 31. 18:00

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény
A Legato Egyesület szervezésében zajló, VI. „Nem úgy van most, mint volt régen…” népi ének továbbképző 2023. augusztus 28-án, hétfőn kezdődik a székelyudvarhelyi Művelődési Házban. Meghívott előadó Nyitrai Marianna néprajzkutató, népi énekes, valamint a Legato Egyesület népzenei programjainak szakmai felelőse, Kászoniné Fejős Gabriella népzenész 15 Fehér, Hargita, Maros és Szeben megyei fiatal énekessel fog dolgozni.
A népi ének továbbképzőt az oktatók és a diákok közös előadása zárja augusztus 31-én, csütörtökön 16.00 órától a Művelődési Ház koncerttermében.
A négy napos, intenzív szakmai továbbképző pedagógusok, a székelyföldi autentikus népzene és énekes előadásmód iránt érdeklődők számára idén is nyitott. Szeretettel várjuk népdalkedvelő kollégáinkat! (Kapcsolattartó: Tifán Csaba-Gáspár programfelelős)
A „Nem úgy van most, mint volt régen…” VI. népi ének továbbképzőt Hargita Megye Tanácsa és Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala támogatja. Partner a Székelyudvarhelyi Művelődési Ház.

Frissítés dátuma:
2023.08.25.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette