Helyi hivatalos közlöny

A közelgő ünnepek miatt változni fog a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal nyitva tartása. Holnap, december 24-én 8 és 12, december 31-én szintén 8 és 12 óra között állunk a lakók rendelkezésére. December 25-én és január 1-én a városházán nem lesz ügyfélfogadás. December 28–30. között a megszokott programmal fog működni a polgármesteri hivatal.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az év végi zárás miatt szünetel fog az ügyfélfogadás a városháza pénztárában és az adóosztályon december 30–31-én. Továbbra is ajánljuk figyelmükbe a ghiseul.ro szolgáltatást, ahonnan otthonról eszközölhetnek kifizetéseket.

A január 4–8. közötti időszakban a pénztárban csak az illetékek és büntetések befizetésére lesz lehetőség, illetve szünetelni fog az ügyfélfogadás az adóosztályon. Január 11-től a tevékenység az online programálás alapján folytatódik.

Értesítjük azokat a természetes személyeket, akik 2016-ban felértékeltették gazdasági tevékenységre használt épületeiket, hogy az öt év leteltével szükséges az újraértékelés, amit 2021. március 31-ig iktathatnak a városháza adóosztályán.

Frissítés dátuma:
2020.12.23.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette