Helyi hivatalos közlöny

Tisztelt székelyudvarhelyiek!

Tájékoztatni szeretném Önöket az elmúlt napok embert próbáló kihívásairól, versenyfutásunkról az idővel, illetve azokról a lépéseinkről, amelyek az elkövetkező heteket meghatározzák.
Az elmúlt egy hétben a legfőbb érdemünk, hogy kimozdítottuk a holtpontról a védekezésre való felkészülést, sikerült mindenkinek felzárkózni a feladat mellé, átérezve a helyzet súlyát és komolyságát.
Jelentős szervező munka árán, elindítottuk az elképzeléseinket felülmúló, kórházi felszerelés beszerzést – aminek jelentős része magánadományokból történik. A legtöbb egészségügyi kérdésben tanácskoztunk, így a családorvosok, fogorvosok, is bekapcsolódtak a munkánkba.
Jelentős tájékoztató kampányt indítottunk a városban és ebben segítettük Udvarhelyszék falvait is – hiszen őket is az udvarhelyi kórháznak kell ellátni bajba jutásuk esetén.
Az összes erőfeszítés ellenére, a siker kulcsa a járvány fékezésében van, ami csak a megszokott életünk gyökeres megváltoztatásával lehetséges.
Ennek első megpróbáltatásait mindenki érzi már a bőrén. Ami ma történik egy hónappal ezelőtt elképzelhetetlen volt, s most csak azt mondhatom, hogy messze még a vége.
A Városháza működését is átszerveztük, rengeteg szolgáltatásunk online, vagy telefonos előjegyzéssel érhető el, mától csak az anyakönyv, ami személyes kapcsolatot igényel.
Ettől a héttől kezdődően a válság kezelésére, a hatékony kommunikáció, a gyors döntéshozatal, illetve azok előkészítésére, munkába állítom a Válságkezelő Csoportot, amely tagjainak a fentiek mellett az lesz a feladata, hogy folyamatosan és rendkívüli gyorsasággal, a prioritásokat jól meghatározva kezelje a nehéz helyzetet, a felmerülő gondokat.
Ezt a csoportot Jakab Attila városmenedzser fogja vezetni, aki teljes mértékben élvezi a bizalmamat.
Számítok az Önök osztatlan támogatására a Válságkezelő Csoport munkáját illetően.

Barátsággal,

Gálfi Árpád

Székelyudvarhely,

2020. március 24.

Frissítés dátuma:
2020.03.24.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette