Helyi hivatalos közlöny

A Hargita Megyei Népegészségügyi Igazgatóság átiratban értesítette intézményünket, hogy mivel az elmúlt időszakban jelentősen csökkent az oltásra jelentkezők száma, ezért ideiglenesen felfüggesztik a városi mozi épületében, a II. Rákóczi Ferenc utca 5. szám alatt, működő oltóközpont tevékenységét.

Holnaptól, 2021. július 15-től a moziépületben lévő oltóközpont nem fogadhatja az oltásra jelentkezőket. Minden olyan személy, aki a következő időszakban kívánja igényelni a koronavírus elleni védőoltás valamelyikét, Székelyudvarhelyen csak a bethlenfalvi kultúrotthonban, a Bethlenfalvi út 170. szám alatti oltóközpontban teheti ezt meg.

A Hargita Megyei Népegészségügyi Igazgatóság továbbá csökkentette a bethlenfalvi oltóközpont nyitvatartási programját is. Eszerint a 2-es oltóközpont naponta (hétvégén is) 9 és 17 óra között tart nyitva. Fontos tudnivaló, hogy a Pfizer-BioNTech, a Johnson & Johnson és az AstraZeneca oltások bármelyike igényelhető itt.

Noha az országos platformon a mozinál lévő oltóközpont még július 23-ig szerepelni fog a listában, kérjük az oltásra jelentkezőket, hogy a bethlenfalvi központhoz iratkozzanak fel, hiszen holnaptól csak ez utóbbiban olthatnak Székelyudvarhelyen.

Bethlenfalvi 2-es számú oltóközpont:

  • cím: Bethlenfalvi út 170. szám,
  • telefonszám: 0733-313009, 0733-313010,
  • igényelhetó oltástípusok: Pfizer-BioNTech, a Johnson & Johnson és az AstraZeneca,
  • nyitvatartás: naponta 9–17 óra.

Frissítés dátuma:
2021.07.14.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette