Helyi hivatalos közlöny
A korábbi évekhez hasonlóan, idén is megszervezzük a város egész területét érintő nagy tavaszi lombtalanítást. Az igen korai melegebb időjárásnak köszönhetően 2024. március 18. és 22. között szállítja el a hulladékgazdálkodási vállalat a tavaszi zöld hulladékot a székelyudvarhelyi háztartásokból.
A biohulladék elszállítása a lakónegyedekben az említett hét során folyamatosan történik, ezért kérjük a lakószövetségeket, tömbházak lakóit, hogy a jelzett időpontig szervezzék meg a tömbházak körüli zöldövezetek tavaszi takarítását.
A kertes házak esetében, a háztartási szemét elszállításának napján, a megszokott beosztás szerint történik a zöldhulladék elszállítása.
Arra kérjük Önöket, hogy a tavaszi munkálatok során összegyűlt zöld hulladékot (a száraz falevelet, nyesedéket zsákokba, az ágakat minél szorosabban összerakva, összekötve) szíveskedjenek reggel 6:30-ig kitenni a kapu, illetve a tömbházakhoz tartozó hulladékgyűjtő mellé.
Elektromos és elektronikai hulladékot, veszélyesnek számító hulladékot, építkezési törmeléket, állati eredetű hulladékot nem szállítanak el.
Kérjük, éljenek a lehetőséggel minél többen! Szépítsük, tisztítsuk meg környezetünket!

Frissítés dátuma:
2024.02.26.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette