Helyi hivatalos közlöny

Március 23-án, szombaton 10 órától tartották a Tamási Áron Gimnáziumban az informatika és szoftverfejlesztés posztgraduális képzési program felvételijét. A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Matematika és Informatika Karának irányítása alatt, a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal támogatásával, a Regionális IT Fejlesztési Programmal és a U-Hub IT&C közösséggel partnerségben induló másféléves képzés első évfolyama 25 fővel indul.

Februári megjelenését követően több mint 1500-an látogattak el a programot részletesen bemutató weboldalra. A rövid, de intenzív jelentkezési időszak végéig a meghirdetett helyek számát jóval meghaladó jelentkező érkezett, összesen 39-en adták le iratcsomójukat Kolozsváron.

A felvételi bizottság tagjai dr. Robu Judit docens, a BBTE Matematika és Informatika Karának dékánhelyettese, dr. Csató Lehel professzor és dr. Simon Károly adjunktus voltak. Az eredmények nagyon jók, az utolsó bejutó pontszáma is 65% fölötti.

A visszaigazolási periódus lejártát követően, április első hétvégéjén kezdődik az oktatás a Harghita Business Centerben.

Sikeres rajton van túl tehát az átképzési program, ami megerősíti a várost abban, hogy a térségben van igény ilyen programokra.

Frissítés dátuma:
2019.03.25.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette