Helyi hivatalos közlöny

Bár körülöttünk számos felkavaró esemény történik, a jövő hét a szépről, a tartalmasról, a nőkre való odafigyelésről fog szólni – mondta Pálfi Kinga alpolgármester a mai, a székelyudvarhelyi nőnapi eseményeket ismertető sajtótájékoztatón. Fontos, hogy legalább ebben az időszakban magukra figyelhessenek a nők. A sok szerepnek való megfelelés között fontos, hogy mindannyian megtaláljuk a helyünket. Ehhez kíván hozzájárulni a jövő heti programsorozat.

A Nőnap Székelyudvarhelyen nevet viselő ötnapos programsorozat összeállításakor a fő szempont az volt, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A polgármesteri hivatal az alintézményeivel közösen állította össze a jövő heti kínálatot. A Harghita Business Center reggeli Bizniszvitaminokkal, illetve délutáni műhelyfoglalkozásokkal várja az érdeklődőket.

Szakács-Paál István, a HBC igazgatója részletesen ismertette azokat a programpontokat, amelyek az inkubátorházban zajlanak majd. Számos olyan előadó, illetve téma lesz hallható a reggeli Bizniszvitaminokon, amelyek üzleti, gazdasági, marketing vagy éppen pszichológiai ismereteket adnak át. A délutáni workshopokon lehetőség lesz ezeknek az ismereteknek az elmélyítésére is. A nagy rendezvényekben hiszek, bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetünk ehhez a formátumhoz – összegzett az igazgató.

A kulturális programok helyszíne idén is a Művelődési Ház. Simon Mária Tímea, az intézmény vezetője elmondta, hogy ugyancsak itt zajlik majd a Mindenkinek olyan színes életet kívánok, mint amilyen az enyém! – motivációs, szórakoztató, interaktív beszélgető show Pokorny Lia színművésszel. Szintén hétfőn, március 7-én, Péterffy-Novák Éva Egyasszony című regénye alapján készült színházi előadást nézheti meg a közönség, amelyet az Orlai Produkciós Iroda hoz el Székelyudvarhelyre.

Kedden, március 8-án Zséda és Mayer Róbert közös nőnapi koncertjét hallgathatja meg a közönség.

A Harghita Business Center által szervezett eseményekre online lehet jegyet vásárolni a honlapon. A helyek száma korlátozott. https://hbcenter.ro.
A Művelődési Ház nagytermében zajló eseményekre az intézmény pénztárában lehet jegyet váltani hétköznapokon 11–14 és 15–17 órák között. A helyek száma korlátozott, érdeklődni a 0266-218-147-es telefonszámon lehet. A programokkal kapcsolatos további részleteket ITT találják.

A programok a jelenleg érvényben levő járványügyi szabályok betartásával zajlanak majd.

Frissítés dátuma:
2022.02.28.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette