Helyi hivatalos közlöny

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának mezőgazdasági osztálya az országos változásokhoz igazodva elkezdi a területalapú támogatások online kiállítását.

Az ügyintézés a következőképpen zajlik: az érintett személy e-mailen jelzi a mezőgazdasági iroda mezőgazdasági regisztert vezető munkatársainak kérelmezési szándékát. Az elektronikus levélnek tartalmaznia kell a kérelmező személy személyazonossági igazolványa szerinti nevét, a pontos postacímét, valamint a telefonszámát. A levélnek tartalmaznia kell azt is, hogy történt-e változás a tavalyi évben a mezőgazdasági regiszterbe bejelentett adatokhoz képest (eladás vagy vásárlás).

Amennyiben nem történt változás, akkor a személyi igazolvány másolatát kell csatolni a kérés mellé. Változás esetén az adásvételi dokumentumot is kell mellékelni a kérvény mellé. Ezt követően az ügyintézést a mezőgazdasági iroda munkatársai bonyolítják az adóosztállyal közösen. Az elkészült dokumentumokat a polgármesteri hivatal juttatja el közvetlenül a Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökséghez (APIA).

A kéréseket lehetőleg annak a munkatársunknak küldjék az érintettek, akivel a korábbi években már dolgoztak, hiszen így munkatársaink pontos helyzetismerettel rendelkeznek. A kérés egy egyszerű elektronikus levél kell legyen, nem szükséges iktatni azt.

Munkatársaink elérhetőségei a következők:

Pálfi Juliánna: palfi.julianna@udvarhely.ro,
Páll Erzsébet-Viola: pall.erzsebet@udvarhely.ro,
Vass Emese-Klementina: vass.emese@udvarhely.ro.
Lehetőség van ugyanakkor a polgármesteri hivatal online kérvényét is használni az ügyintézésre, amelyet IDE kattintva találnak meg.

Frissítés dátuma:
2020.04.06.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette