Monitorul Oficial Local

Școala noastră este una dintre cele mai vechi și cele mai  prestigioase instituții,  în care se desfășoară activitate de învățământ încă din anul 1593.  La început a fost colegiu catolic. Astăzi este un liceu teoretic, dar în care, pe lângă clasele liceale, funcționează  și clase primare  și clase gimnaziale. Tot de noi aparține și școala de asitente, scoală cu un trecut bogat, sub forma unui învățământ postliceal.

Atât la nivel primar, cât și la cel gimnazial avem câte o clasă pentru fiecare nivel. „Cei mici” își desfășoară activitatea într-o clădire separată, pe str. Școlii nr.1, în fosta clădire a Mănăstirii Romano-Catolice.

În clădirea principală, de pe str. Baróti Szabó Dávid, nr.32 învață elevii de la clasele liceale. La fiecare nivel din ciclul liceal avem câte 5 clase: o clasă de matematică- informatică, una de științele naturii ( engleză bilingv),  una de științele naturii, una de filologie și una de teologie romano-catolică.

Școala noaastră are un internat și o cantină proprie.  Le dăm lăcaș unui număr de 120-130 de elevi, în fosta clădire a școlii, din Piața Márton Áron, nr.4.

Școala postliceală de asistente funcționează cu câte două clase paralele pe nivel. Orele de teorie se desfășoară în clădirile școlii, iar cele de practică în clădirea spitalului municipal.

În instituția noastră predau mai mul de 50 de pedagogi,  profesori cu o experiență bogată, marea majoritate având gradul didactic I. Rezultele muncii lor se pot vedea atât la olimpiadele și concursurile școlare, la examenele naționale, cât și la facultățile și la universitățile unde îți continuă studiile.

Data de contact:

535600 Odorheiu Secuiesc,
str. Baróti Szabó Dávid nr. 32
Telefon/fax: 004-0266-218.379
Telefon: 004-0266-217.764
Email: tamasiarongimnazium@gmail.com
www.gimi.ro

Data actualizării:
11.01.2019.

#Instituții de învățământ

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic