Monitorul Oficial Local

Orașul cu peste 650 de ani, Cegléd, se află la 70 de km de capitala Budapesta, în „poarta regiunii Alföld”. În evoluțiile din ultimele decenii orașul a păstrat tradițiile, moștenirea construită și naturală. Foarte multe dintre identitatățile corporative și clădirile publice au fost construite în timpul mileniului. În centru se află cea mai mare biserică reformată cu cupolă din Europa Mijlocie, ceea-ce este și emblema orașului.

Pentru cei care sosesc în orașul nostru pentru petrecerea timpului liber activ au posibilitatea în parcuri de aventuri, terenul de gokart, călărie, la pescuit și vânătoare.

Considerăm că suntem orașul cultului lui Kossuth Lajos, ceea-ce este parte și al Listei Naționale a Patrimoniului intelectual și cultural al UNESCO din 2014.

Cea mai importantă atracție a orașului este Centrul de Spa și Agrement, cea care cu apele ei termale așteaptă  pe cei care vor să se vindece, cu Ștrandul și Aquaparcul cu 18 tobogane pentru cei care vor odihnă activă. Muzeele orașului, festivalurile și evenimentele atrag mii de vizitatori și turiști în fiecare an.

Vizitați orașul nostru! Sloganul nostru este: „Cegléd este mai mult, decât te-ai gândi”

 

Primar: Dr. Csáky András

Viceprimar: Hegedűs Ágota

Adresa: Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal

2700 Cegléd, Pța Kossuth Nr: 1.

Căsuța poștală: 2701 Cegléd, Pf. 85.

Tel: +36/53/511-400

Web: www.cegled.huwww.iranycegled.hu

Email: polgarmester@cegledph.hu

Data actualizării:
09.01.2020.

Următorul:
Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic