Helyi hivatalos közlöny

A közösségi médiában is megjelent, hogy az almúlt időszakban a székelyudvarhelyi városi parkban több eszközt is megrongáltak ismeretlen tettesek.

A nemrég felszerelt kerékpáros szervízpont a korábbi kisebb mértékű rongálás után most teljesen megsérült. A polgármesteri hivatal munkatársai értesítették hétfőn, január 6-án a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrséget arról, hogy teljesen kidőlt a tavaly november 12-én átadott biciklis szervízpont. Mivel a betonalapból kifordított szerkezet így veszélyessé vált a sétatéren lévők testi épségére, ezért azt a polgármesteri hivatal elszállította. Eközben már aznap koradélután fény derült a tettes kilétére. A városi parkban lévő térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyi rendőrség munkatársai beazonosították a tettest, aki vállalja a tettéért a felelősséget, valamint a tavaszi visszaállítással járó összes költséget.

Kidőlt továbbá egy villanyoszlop is, amelynek összetört a búrája. Ez egy szolgáltató sétatéri munkája közben sérült meg, ezt jelezték is a polgármesteri hivatal illetékes osztályának. Visszaállításának teljes költségét természetesen vállalják.

Tavaly gyermeknapra készült el az a kerékpáros tanulópálya, amelyet kis méretű közlekedési táblákkal is felszereltünk. Ezeket az nyár végén teljesen ki kellett cserélni, hiszen ismeretlen tettesek összetörték azokat. A cserét követően most ismét gyakorlatilag az összes kis tábla meg van rongálva. A helyi rendőrség munkatársai dolgoznak a tettes(ek) kézrekerítésén.

Frissítés dátuma:
2020.01.10.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette