Helyi hivatalos közlöny

A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség ismételten felhívja az gépjárművezető-oktatók figyelmét a következőkre:

A város közlekedési nehézségeit figyelembe véve, a csúcsforgalom idejére, a reggel 6 és 9, valamint délután 14 és 17 óra közötti időintervallumra vonatkozóan döntés született a, amely értelmében tilos hétköznapokon a gépjárművezető-oktatás a 125/2015 tanácshatározatban szereplő utcákban: Kossuth Lajos utca, Bethlen Gábor utca, Városháza tér, Kőkereszt tér és Márton Áron tér. Az önkormányzati testület az autóvezetők és a forgalomban résztvevők érdekében hozta meg a határozatot, hogy a már önmagában túlzsúfolt forgalmat gördülékenyebbé tegye a csúcsforgalom idejére.

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala a tanácshatározat betartatásával a helyi rendőrséget bízta meg, amelynek eleget téve intézményünk időszakos ellenőrzéseket tart. A tanácshatározat életbeléptetéséről a helyi rendőrség minden gépjárművezető-oktató intézményen belül személyesen, írásban értesítette az oktatókat, akik aláírásukkal tudomásul vették azt.

A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség az autóvezetők érdekeit és a közlekedés gördülékenységét szem előtt tartva a továbbiakban is ellenőrzéseket fog végezni, ezért kérjük a gépjárművezető-oktatókat az említett tanácshatározat betartására.

 

Frissítés dátuma:
2019.03.01.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette