Helyi hivatalos közlöny

Tavaly indította útjára, elsőként a székelyföldi városok közül, Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala a részvételi költségvetésen alapuló programját, a Szólj bele! közösségi ötleteket megvalósító, a város fejlesztését szolgáló akcióját. A program lényege, hogy bárki beszállhat egy ötlettel, amelyekre a kiírás második szakaszában szavazni lehet majd. A legnépszerűbb projekteket pedig a polgármesteri hivatal 2020-tól kezdődően megvalósítja.

A Szólj bele! második kiírása tegnap indult. Az ötleteket, elképzeléseket szeptember 15-ig lehet feltölteni a program honlapjára, a https://szoljbele.udvarhely.ro/ oldalra. A feltöltött projektek elemzését követően október 1-jén kezdődik a szavazás. A másfél hónapig tartó időszakban az erre a célra létrehozott online felületen lehet támogatni a beküldött ötleteket. A nyertes projekteket a jövő évtől kezdődően valósítja meg a polgármesteri hivatal.

A Szólj bele! kiváló lehetőség arra, hogy a városlakók aktívan is bekapcsolódjanak Székelyudvarhely fejlesztésébe. Várjuk tehát az ötleteket, projekteket, amelyeknek most csak a kreativitás szabhat határt.

Frissítés dátuma:
2019.07.09.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette