Helyi hivatalos közlöny

Tegnap délután a korábban egyeztetett ütemtervet figyelmen kívül hagyva a gázszolgáltató feltörte az Ady Endre utca kockaköves szakaszának egy részét. A munkálatokat leállította a polgármesteri hivatal, és ma délelőtt az eset tisztázása céljából egyeztetésre hívta a szolgáltató képviselőjét.

A keddi megszokott heti munkamegbeszélésen a következő időszak beruházási, valamint az  azonnali beavatkozást igénylő munkálatok feltörési és burkolat-visszaállítási forgatókönyvét egyeztette a két fél. A megbeszélésen elhangzott, hogy több olyan utca, illetve útszakasz van, amelyet az elmúlt időszakban javított fel a polgármesteri hivatal, így azokban csak a járdán vagy a zöldövezetben engedélyezi a feltörést a műszaki igazgatóság.

Ennek ellenére, tegnap mégis éppen egy ilyen utca alsó szakaszának burkolatát szedte fel a munkálatokkal megbízott cég, ahol le is fektették a fővezetéket. A sérült burkolatrészt a mai jegyzőkönyv értelmében 3 méteres sávban kell teljesen felszedje, majd helreállítsa a szolgáltató. Ennek a dokumentumnak az értelmében – az egyébként garanciában lévő utcaszakaszon – a burkolat helyreállítását annak a cégnek kell elvégeznie, aki a tavalyi javítást vállalta. A helyreállítás költsége a szolgáltatót terheli.

Frissítés dátuma:
2020.02.13.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette