Helyi hivatalos közlöny

"Adventi filmestek a TÉRben" adatai:

Dátum

2023. december 05. 18:30 – 2023. december 05. 21:30

Helyszín

TÉR (Villanytelep utca 7. szám)

Facebook esemény

A TÉR eseménye:

Tudjuk, hogy az adventről és a karácsonyi hangulatról sokatoknak a meghittség, a bekuckózás, a forró italok és a nassolnivaló jut az eszébe és sokan arra vágytok, hogy ilyentájt egy jó kis csapattal vagy a párotokkal együtt, esetleg egyedül töltsetek el néhány órát. Hasonló dolgokkal készülünk nektek az adventi időszakra!
Kapcsolódjatok ki velünk egy jó film mellett, zsíroskenyérrel és forró teával a kezetekben! Így lesz teljes az élmény, miközben a hűvös estéket otthonos melegséggel töltjük meg.
A filmklub nemcsak a filmekről szól, hanem a közösségről is. Találkozzatok régi és új barátokkal, osszátok meg gondolataitokat a filmekről, és teremtsetek együtt egy meghitt, otthonos hangulatot a TÉRben.
Dec. 5-én a Die hard (Drágán add az életed) c. filmet vetítjük le nektek.
Dec. 12-én a Love actually (Igazából szerelem) filmmel hangolódunk az ünnepre.
Dec. 19-én pedig ti dönthettek a vetített mozisikerről, de erről majd egy kicsit később még beszélünk…
Minden alkalommal hagymás-zsíros kenyérrel, forró (mézes-citromos) teával és mindenféle nagyonnagyonfinom édes ropogtatnivalóval várunk benneteket, de pattogtathatunk kukoricát is, hogy legyen igazi a moziélmény.
 Helyszín: TÉR
Időpont: Minden kedd este 18:30 (dec. 5., dec. 12. és dec. 19.)
Ajánlott hozzájárulás: 15 lej/fő, pároknak 25 lej, kiscsoportoknak (4+ fő) 10 lej/fő
A belépéskor megvizsgáljuk mindenkinek a zokniját, és akinek a legkarácsonyibb/legmikulásosabb/legrénszarvasosabb lesz a lábán, az ingyen vehet részt az eseményen!
Korhatár: 16+
Várunk mindenkit szeretettel a különleges adventi filmklubra, ahol együtt készülhetünk az év végére meg a karácsonyra, megosztva a filmek varázslatát és a közösség melegét!

Frissítés dátuma:
2023.12.05.

#szórakoztató

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette