Helyi hivatalos közlöny

"Adventi kézművesvásár a TÉRben" adatai:

Dátum

2023. december 08. 15:00 – 2023. december 08. 20:00

Helyszín

TÉR (Villanytelep utca 7. szám)

Facebook esemény

A TÉR eseménye:

 Ebben az adventi szezonban szeretettel hívunk és várunk mindenkit egy különleges ünnepi vásárra december 8-án, pénteken délután 15-20 óra közt, ahol helyi kézműveseink munkáit csodálhatjátok és vásárolhatjátok meg. Gyertek és merüljetek el a kézzel készített ajándékok varázslatos világában, ahol minden darab egyedi történetet mesél.
Fedezzétek fel az egyedi, kézműves meglepetéseket, amelyekkel igazán személyes ajándékot adhattok szeretteiteknek. Hiszünk abban, hogy a kézzel készített ajándékoknak különleges ereje van – nem csak a szívünket, hanem otthonainkat is megtöltik szeretettel.
Ünnepeljük együtt a helyi közösség kreativitását és adjunk egymásnak valódi, szívvel-lélekkel készült ajándékokat!
Várunk szeretettel minden alkotó, ügyeskedő kézművest, aki szeretne a karácsonyi lendülettel együtt zendülni s kipakolni egy asztalkára a gondosan és odafigyeléssel készült portékáit.  Na meg persze várunk szeretettel minden érdeklődőt, aki szívesen megvenné ugyanezeket a gondosan és odafigyeléssel készült portékákat, s ezzel támogatná a helyi kézműveseinket!
Árusként jelentkezni Ruszuly Sáránál lehet messenger üzenetben vagy WhatsAppon a 0740409205 tel. számon.
Bízunk benne, hogy tartalmas, gyönyörű asztalokkal várhatjuk majd a betérő érdeklődőket! A zene, a kávé, a tea és a hangulat általunk biztosított.  Minden más tőletek függ! Tárt karokkal várunk!

Frissítés dátuma:
2023.12.05.

#Kulturális #vásár

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette