Helyi hivatalos közlöny

"Adventi gyertyagyújtás" adatai:

Dátum

2021. december 12. 17:00 – 2021. december 12. 17:30

Helyszín

Márton Áron tér

Facebook esemény

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala eseménye:

Az adventi időszak négy vasárnapján az ökuménia jegyében tölthet el bennünket idén is a várakozás meghitt érzése. Lelkipásztoraink adventi gondolatainak és az egyházi énekek kíséretében gyújtjuk meg vasárnaponként 17 órától a Márton Áron téri adventi koszorú gyertyáit.
Az első vasárnapon, november 28-án Ferkő Andor református tiszteletes gondolatai és az elhangzó énekek kellő nyitányként szolgálnak az adventi időszakhoz.
A II. vasárnapon, december 5-én, Zoltáni Ilona unitárius lelkész gondolatait hallhatjuk a Dr. Palló Imre Zene- és Képzőművészeti Líceum diákjainak közreműködésével
A III. vasárnapon, december 12-én, Mezei Ödön baptista lelkész és a székelyudvarhelyi Baptista Gyülekezet kórusa gondoskodik az ünnepi hangulatról.
A IV. vasárnapon, december 19-én pedig Ambrus István, római katolikus plébános gondolatai és a szombatfalvi Szent György Plébánia kórusának kíséretében gyullad ki a fény a Márton Áron téri adventi koszorún. Kórusvezető: Simó Zsuzsa.
Kérünk mindenkit, hogy az érvényben lévő szabályokat betartva kapcsolódjon a gyertyagyújtási kis ünnepségekhez, amelyekről videófelvétel készül, hogy az online térben is közvetíthessük az advent üzenetét.

Frissítés dátuma:
2021.12.06.

#Egyházi

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette