Helyi hivatalos közlöny

"Az online értékesítés logikája 2024-ben – Kállai Emánuel előadása" adatai:

Dátum

2023. november 28. 08:15 – 2023. november 28. 09:30

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Meggyőződésünk, hogy 2023-ban a legtöbb piacon az a képesség, hogy online tudunk értékesíteni nem presztízs, hanem létszükséglet. Így még akkor is ha csak offline működsz, lehet és kell is tanulni az online értékesítési trükkökből.
Éppen ezért kértük fel Kállai Emánuel online marketing szakértőt, hogy tartson egy Bizniszvitamint, ahol az online értékesítést szabályait szemlélteti gyakorlati példákon keresztül.
Kállai Emánuel csapatával számos hazai, illetve külföldi megbízást teljesít – lesz példa bőven.
A november végi előadáson az udvarhelyi kisvállalkozó az előadásból rá fog ismerni arra hogy az ő terméke vagy szolgáltatása online kompatibilis vagy sem!?
Emánuel szerint elég gyakran van olyan megkeresése, ahol nem online kompatibilis terméket vagy szolgáltatást akarnak értékesíteni, mert offline a termék. Példának a hűtőmágneseket, vagy bizonyos táplálék-kiegészítőket említett.
Amennyiben már meglévő online felületet működtetsz, akkor az előadás segíteni fog neked abban hogy megértsd hogyan tudod maximalizálni a webes felületed hatékonyságát, melyek azok az eszközök amelyek ezt segítik.
Előadónk ki fog térni az AI hatására és arra hogy ez hogyan változtatja meg az online értékesítést napjainkban.
Az előadást azoknak ajánljuk, akik kicsit is érdeklődnek az online értékesítés iránt vagy akár vásárlói oldalról is érdekli őket ez a műfaj.
 Érdekel? Jegyet vásárolni a november 28-i előadásra itt tudsz  https://hbc.ro/esemenyek/bizniszvitamin-online-ertekesites/
—-
 Előadónkról
Kállai Emánuel szakterülete az online értékesítés, aminek több, mint 10 év távlatából is megszállottja. A marketing világa mellett építi „családias” vállalkozását, amely 5 kollégával számos hazai, illetve külföldi megbízásnak örvend. Emánuel abban hisz, hogy a profit maximalizálás nem lehet egy vállalkozás elsődleges célja csak eszköze; ennél fontosabb feladatokat kell elásson a társadalomban.

Frissítés dátuma:
2023.11.20.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette