Helyi hivatalos közlöny

"Gyengébbik? Nem! – Nőnapi konferencia a HBC-ben" adatai:

Dátum

2023. március 11. 10:00 – 2023. március 11. 20:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Amikor elkezdtük megtervezni a nőnapi konferenciánkat a Signature Cosmetics csapatával, megpróbáltunk meghatározni egy témát, amire felépíthettük volna a rendezvényt >> https://hbc.ro/esemenyek/nonap-konferencia/
Ami elméletben egyszerű lett volna, az a gyakorlatban elég nehéznek bizonyult: annyiféle téma- és előadójavaslat merült fel, hogy egyszerűen nem tudtuk egy „zsákba” betenni ezeket, nem tudtunk egy közös tematikát megszabni.
Aztán arra jöttünk rá, hogy ez nem is feltétlenül baj. Hiszen ti, nők is annyifélék vagytok, olyan sokfajta kalapot viseltek nap mint nap, annyi különböző helyzetben kell folyamatosan helytállnotok – miért ne lenne a nektek szóló rendezvény is sokoldalú és változatos?
A stílustól és öltözködéstől kezdve a nők vezetői szerepén és a párkapcsolati buktatókon keresztül a bőrápolási technikákig és a megfelelő kozmetikumok kiválasztásáig nagyon sokféle témát fogunk érinteni március 11-én, a Gyengébbik? Nem! című konferenciánkon.
Hat előadás, egy kiadós és finom ebéd, ajándékcsomag, kávészünet és networking, koncert – ezt szánjuk neked az idei nőnapra, március 11-én >> https://hbc.ro/esemenyek/nonap-konferencia/
Mire számíthatsz, ha eljössz a konferenciánkra?
Itt lesz velünk Lakatos Márk stylist, stílustanácsadó, divattervező, Mészáros Andrea kolozsvári szexuálpszichológus, Nagy Ágnes, a Román Nemzeti Bank igazgatótanácsának volt tagja, Ionescu Éva kozmetikus és dr. Hamar Hanga bőrgyógyász szakorvos. A nap végén szervezőtársunk, a Signature Cosmetics csapata önt tiszta vizet a pohárba azzal kapcsolatosan, hogy vajon a megfelelő arckrémet használod?
És ezzel még mindig nincs vége. A napot koncerttel zárjuk: 19 órától a polgármesteri hivatal Szent István termében lép fel Prieger Zsolt, az Anima Sound System alapítója.
A Signature Cosmetics csapatával szervezett konferencia a Művelődési Házzal partnerségben, Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala és a Hargita megyei tanács támogatásával valósul meg.
Mit szólsz, ránk tudod szánni ezt a napot? Pontosabban magadra!
Részletes program és jegyvásárlás >> https://hbc.ro/esemenyek/nonap-konferencia/

Frissítés dátuma:
2023.03.02.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette