Helyi hivatalos közlöny

"Lazán, stílusosan, magabiztosan – stílustanácsadás Lakatos Márkkal" adatai:

Dátum

2023. március 10. 10:00 – 2023. március 10. 16:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Mi van rajtad most? Nem, nem akarunk határokat átlépni, sem tapintatlanok lenni. Komolyan az érdekel, hogy most, amikor ezt olvasod, mit viselsz?
Illetve, nem is annyira mi akarjuk tudni, hanem azt szeretnénk, ha te jó alaposan végignéznél magadon, és elgondolkodnál azon: hogyan érzed magad abban, amit viselsz?
Szeretnénk, ha erre a kérdésre egyértelműen pozitív lenne a válaszod >> https://hbc.ro/esemenyek/stilustanacsadas-lakatos-mark/
Miért? Mert az öltözetünk, a stílusunk nem csak arról szól, hogy hogy nézünk ki. Meghatározza a hangulatunkat, az önbizalmunkat, a másokkal való kapcsolatunkat, a világgal szembeni nyitottságunkat.
Egy jól kiválasztott öltözeten akár egy eredményes tárgyalás is múlhat, egy rosszul kiválasztott szerelés pedig az egész napunkat elronthatja.
Te is ideges leszel, amikor kinyitod a ruhásszekrényedet?
Nem csoda, hogy ez a téma annyi stresszet és agyalást okoz (és elhiheted, hogy nem csak a nőknek). Pedig ezen görcsölni teljesen felesleges, kifejezetten káros, és sokszor pont ezzel rontjuk el a dolgokat.
Ezt mondja Lakatos Márk stylist, stílustanácsadó, divattervező is, aki azt vallja, illetve tanácsolja, hogy nem érdemes rástresszelni az öltözködésre.
És aki nemcsak elméletben beszél erről a szemléletről, hanem egésznapos workshopot tart nálunk, ahol élőben leshetjük és tanulhatjuk el tőle ezt a bizonyos stíluslazaságot.
Lazán, stílusosan, magabiztosan – ezzel a címmel tart stílusműhelyet Lakatos Márk március 10-én a Harghita Business Centerben.
Márk megmutatja majd, hogyan tudjuk erőfeszítés nélkül adni a legjobb önmagunkat, és hogyan tudunk kialakítani egy átlátható, egyszerűen kezelhető gardróbot, amely valóban ránk van szabva.
Egy olyan gardróbot, amelyben reggelente nem kell egy kisebb dombnyi ruhadarabon átverekedned magad, hogy olyant találj, ami valóban tetszik.
Egy olyan gardróbot, amelyben minden ruhadarabot szeretsz, de legfőképpen magadat szereted ezekben a ruhákban. Az összesben.

Frissítés dátuma:
2023.03.02.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette