Helyi hivatalos közlöny

"Hatékony munkavégzés otthonról" adatai:

Dátum

2020. március 26. 12:00 – 2020. március 26. 13:00

Helyszín

online

Facebook esemény

Ezen a héten a Harghita Business Center áttér az online Bizniszvitaminokra. Első „meghívottjuk” csütörtökön Csibi Magor lesz, aki home office-hoz kapcsolódó tippeket és trükköket oszt meg velünk.

Jelen pillanatban Romániában csak javasolják a munkaadóknak, hogy minél több embert küldjenek haza otthoni munkára, de a teljes veszélyhelyzet kihirdetése után már nem olyan nehéz elképzelni, hogy ez előbb-utóbb előírássá válik. A világ több országában már elkezdtek bezárni az irodák a koronavírus-fertőzéstől tartva.

A koronavírus romániai terjedésében még mindig rengeteg a kérdés, de amíg napról napra változhatnak vírus körül keringő hírek, addig a home office-hoz kapcsolódó tippek és trükkök állandóak. Ezeket beszéljük át Magorral, hogy ha egyszer jön a főnöktől a levél, hogy holnaptól tilos bemenni, akkor ne álljunk leforrázva. Vagy főleg: ne töltsük az időnket henyéléssel.

?hogy tudsz „részt venni” az előadáson?
Ha vásárolsz a https://hbcenter.ro/vedd-a-helyit/ honlapunkon.
Nem mondjuk meg, hogy mit és mennyit, de arra kérünk, hogy vásárolj.
A teljes összeget a vállalkozó kapja meg, minden kezelési költség magunkra vállalunk!

? fizetés előtt pedig jelöld majd be a Bizniszvitamin Csibi Magorral (március 26.) opciót.

☝️arra kérünk, helyesen add meg az email címed, mert sikeres vásárlás esetén ide küldjük az online közvetítés linkjét: csütörtökön 11 óráig.

? A közvetítés március 26-án déli 12 órakor indul.

Terveink szerint hetente jelentkezünk majd online Bizniszvitaminnal.

Ki az a Csibi Magor? A TREND CONSULT Leadership osztályának igazgatója, 2017-2018 között a WWF Korea vezetője volt, azt megelőzően 7 éven keresztül pedig a WWF Románia vezetője. 2009-ig európai parlamenti képviselőként a Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottság alelnökeként dolgozott. Tanított a BBTE-en, ő indította a Think Outside the Box környezetvédelmi oldalt, és a 2000-es években a BBTE ifjúsági szervezetét is vezette.

Frissítés dátuma:
2020.03.23.

#Kreatív karantén

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette