Helyi hivatalos közlöny

"Ifjú séfek vetélkedője – Concurs “Tineri bucătari”" adatai:

Dátum

2023. február 20. 09:00 – 2023. február 24. 19:00

Helyszín

Septimia

Facebook esemény

SEPTIMIAVisit Harghita és Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala szervezésében:

𝗘𝘀̦𝘁𝗶 𝗽𝗮𝘀𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗴𝗮̆𝘁𝗶𝘁? Chiar pe tine te căutăm!
Concursul „𝗧𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝗯𝘂𝗰𝗮̆𝘁𝗮𝗿𝗶” este o competiție culinară adresată liceenilor din 16 județe din România – Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, precum și din municipiul București.
Căutăm participanți din clasele liceale – care doresc să-și demonstreze talentul în bucătărie – și ne propunem să susținem inițiativele, motivațiile personale ale tinerilor, colaborarea, comunicarea în limba română și competența multiculturală.
Înscrie-te cu un video și o rețetă și califică-te în finala organizată la Septimia Hotels & SPA Resort din Odorheiu Secuiesc!
Vom alege câte trei elevi din fiecare județ: de la școli cu predare în limba română, în limba maghiară și în limbile altor minorități.
Partenerii evenimentului sunt Visit Harghita (Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Harghita), Inspectoratul Școlar Județean Harghita, prin inspectorul de limba și literatura română, precum și Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc.

Frissítés dátuma:
2023.01.09.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette