Helyi hivatalos közlöny

"Jégkarnevál" adatai:

Dátum

2024. február 18. 09:00 – 2024. február 18. 21:00

Helyszín

Városi Műjégpálya

Facebook esemény

Az UFF eseménye:

PROGRAM:
9:00 – 11:30 – Jelmezverseny, ügyességi játékok, ajándékok és arcfestés a gyerekeknek
11:30 – 15:00 – Szünet
15:00 – 17:45 – Csapatos vetélkedők 5-12. osztályosoknak
18:00 – 21:00 – Buli a jégen
 Az UFF hagyományos téli rendezvénye ismét megrendezésre kerül, kicsik és nagyok örömére egyaránt!
A mindenki által kedvelt és megszokott programpontok mellett újdonságokkal is várjuk a karneválozó korcsolyásokat. Délelőtt 9:00 órától veszi kezdetét a Játék a jégen! nevet viselő programsorozatunk, amely első része főként a gyerekeknek szól.
A méltán népszerű Scooby Doo rajzfilm által inspirált Kabalák veszik át az uralmat a jégen, ők szórakoztatják majd a kisebbeket. Természetesen az arcfestés sem maradhat el, a helyszínen az UFF önkéntesei idén is gyönyörű maszkokat varázsolnak a gyerekek arcára. Jégkirálylányt és Jégkirályfit is választ a zsűri a jelmezverseny eredményeként, de senki sem fog üres kézzel hazatérni, hiszen ajándékok, forró tea és zsíros kenyér is jut majd mindenkinek.
A délutáni programot egy szünet követi, majd 15:00 órától veszik kezdetét a nagyobbaknak szóló ügyességi próbák és versenyek, ahol a résztvevő csapatok értékes pluszpontokat szerezhetnek az idén 30. alkalommal megszervezett Székelyudvarhelyi Diáknapokon. A részletes szabályzat hamarosan elérhető lesz a diakpolgarmester.ro weboldalon.
A jelmezben érkező gyerekek és fiatalok ingyenesen korcsolyázhatnak egész nap, másoknak a pályán megszokott jegyek érvényesek (felnőtt jegy 15 lej, gyerek jegy 10 lej, illetve aki csak gyereket kísérő személy, annak is 10 lej a belépő).
Fontos, hogy a kisebbek ne feledjék otthon a jégkrajcárokat, mert azokkal tudják majd kiváltani a teát vagy a tombolát.
Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Frissítés dátuma:
2024.02.16.

#szórakoztató

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette