Helyi hivatalos közlöny

"Magyar Mágnás – iránytű mindennapi pénzügyeidhez" adatai:

Dátum

2022. június 04. 09:00 – 2022. június 04. 17:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

A kétnapos pénzügyi worskhop célja a pénzzel való bánásmód elsajátítása, illetve a befektetési lehetőségek és kockázatok felvázolása lesz. A workshop vezetője, Bitai László azt ígéri, gyakorlatias megközelítésben vizsgálja és ismerteti a pénzügyi befektetési lehetőségeket.
Június elején Bitai László két egész napos műhelytábort tart, kezdő és haladó szinten. Akár mindkét napon érdemes lehet résztvenni annak, aki a hétvégét rá tudja szánni ennek a témának.
Előadónk több, mint 20 éve foglalkozik pénzügyekkel. Pénzügyi elemző az egyik legnagyobb romániai bank központjában, vállalatelemzéssel és a vállalatok hitelképességével foglalkozik. A személyes pénzügyeknek 2008 óta nagy ismerője, két könyvet is írt erről Magyar Mágnás címmel. Ez adta egyébként a workshopok címét is: a Magyar Mágnás Alapozó és Magyar Mágnás Haladozó című műhelymunkák 8 órás foglalkozást jelentenek.
Miért tartjuk fontosnak, hogy a pénzügyi kultúráról, a befektetésekről, a személyes pénzügyekről tartsunk műhelytáborokat? Mert a pénzügyi kultúra és tudás fejlesztése, javítása kulcskérdés a jövő szempontjából.

Frissítés dátuma:
2022.05.13.

#tudásfejlesztő/oktatás

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette