Helyi hivatalos közlöny

"Márkázott videótartalom: házi praktikáktól a minőségi produkcióig" adatai:

Dátum

2022. május 20. 18:00 – 2022. május 20. 20:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

2022-ben már nem az a kérdés, hogy kell-e reklámozni, hanem az, hogy mennyit és milyen formában. Az új tőke az emberek figyelme, és a cél a felhasználó görgetésének a megállítása.
De hogyan?
A videó az a formátum, amelynek a legnagyobb súlya és elérése van az interneten, ezért elengedhetetlen videós tartalmakat használni marketingstratégia részeként.
A Picture Lock lehetőséget kínál arra, hogy vállalkozásod láthatóvá váljon a scrolling-homályban.
Az est folyamán két székelyföldi rendező, Köllő Ildikó és László Barna ad hasznos tippeket, praktikákat a videótartalmak cégen belüli elkészítéséhez. Majd kitérnek a nagyobb produkciók (fikciós reklám, imázsfilm, videó sorozat) stratégiájának kidolgozására, munkafolyamat bemutatására. A bemutatót természetesen rengeteg saját projektekkel illusztrálják.
Az esemény végére egy átfogó képet kapsz, hogy mikor és miért érdemes nagyobb költségvetésű reklámfilmekre költeni? Hogyan lehet csatornázni, hogyan hasznosulnak a leghatékonyabban ezek a produktumok?
Az eseményt ajánljuk minden olyan vállalkozónak, illetve vezetőnek, aki szeretne vállalkozásáról / termékéről / szolgáltatásáról videóban is megmutatkozni / kommunikálni, vagy csak az énmárkáját építeni.
Jelentkezési űrlap >> https://forms.gle/fKHPUQq1P1sR3LvH7

Frissítés dátuma:
2022.05.13.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette