Helyi hivatalos közlöny

"Menedzsment Akadémia 2.0." adatai:

Dátum

2023. október 11. 09:00 – 2023. október 11. 15:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

Harghita Business Center eseménye:

Október közepén megszervezzük a Menedzsment Akadémia emeltszintű képzését.
A képzés alapkoncepciója, hogy vezetői kompetencia fejlesztést két különböző, ám egyformán fontos szempontból közelíti meg: egyrészt a pszichológiai dimenzió az úgynevezett „soft skillek” oldaláról, mint a kommunikáció, reziliencia, önismeret az időorientáció tükrében. Ezt a részt dr. Kádár Annamária pszichológus szállítja, míg a „technikai” imeretek oldaláról Diósi László közgazdász lesz a felelős. Mit jelent ez? Olyan dolgokról lesz szó mint a stratégiai tervezés módszertana, célkitűzések vagy a kockázatelemzés.
Ha érdekel a lehetőség akkor nézd meg a részletes programot https://hbc.ro/esemenyek/menedzsment-akademia-2-0/
A workshopot az M&Co.támogatásával hozzuk el a HBC-be.
Kik ők? >> https://www.mcotraining.ro
Kik lesznek a trénereid?
Diósi László orvosi, programozói, rendszerszervezői félévek hallgatása után a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett alapképzést (1993) majd a Henley Business Schoolban mesteri diplomát (2016).
1998 óta tölt be vezetői állásokat, 2002 óta felsővezető, 2005 óta él Romániában. Több szervezet, alapkezelő, nyugdíjpénztár, értékesítési szervezet alapítója, igazgatósági tagja. 2018 októberig az OTP Bank Románia, majd 2021 októberig az OTP Bank Moldova elnök-vezérigazgatója. Egy évtizeden át a Sapientia Kuratórium tagja, több mint 10 éve a Romániai Magyar Üzleti Egyesület elnöke.
Jelenleg mentor, befektető, egyetemi oktató. Hobbyja a történelem és a pénzügyi oktatás. Büszke fiaira, barátaira és csíkszeredai buletinjére.
Dr. Kádár Annamária az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, a Kognitív Fejlődés programon végezte doktori tanulmányait. Ezzel párhuzamosan a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte meg munka és szervezetpszichológusi szakképesítését.
Munkája a hobbija is egyben, nagy szerelme a tréningszakma, itt érzi magát legotthonosabban. Az M&Co. Training megalapításától kezdve, senior trénerként, immár 17 éve, vezetői, kommunikációs és érzelmi intelligencia fejlesztését célzó tréningeket tart.
Az eddigi több ezer résztvevői értékelés alapján a megelégedettségi index átlaga 97% fölötti.
A témába vágó kutatási és érdeklődési területei: szituatív vezetői modellek, vezetői kommunikáció, érzelmi intelligencia, flow-élmény, csoportokkal való munka módszertana, asszertivitás, személyiségfejlesztés, önismeret.

Frissítés dátuma:
2023.10.09.

#tudásfejlesztő/oktatás

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette