Helyi hivatalos közlöny

"Pszichofitness Bagdy Emőkével és Kádár Annamáriával" adatai:

Dátum

2020. május 15. 18:00 – 2020. május 15. 19:30

Helyszín

online tér

Facebook esemény

A Harghita Business Center ajánlja:

A Pszichofitness – mentális akcióterv Bagdy Emőkével és Kádár Annamáriával nem regisztrációköteles, viszont ha szeretnéd, akkor küldünk az előadás előtt értesítést, hogy semmiképp ne maradj le róla: https://forms.gle/147PrAsvpH3ZuMQk6

? És akkor az előadásról.
Rengeteg munkavállaló és vállalkozó már a második hónapját kezdi meg otthoni távmunkában, és az elkövetkezendő hetekben valószínűleg még a négy fal közé kényszerülnek. Olyanok számára, akik még sosem dolgoztak home officeból, vagy már dolgoztak, de más körülmények között ugyanúgy tartogat kihívásokat az új helyzet. Azok számára, akik egyedül vannak otthon, vagy akiknek a nyakukba szakadt a gyermekfelügyelet, illetve akiknek bizonytalanná vált az egzisztenciája szintén nehéz időszak ez. Nem csak anyagilag, és fizikailag, hanem lelkileg is megterhelő időszak ez sok ember számára.

De látszik már az alagút vége, minden európai ország szépen lassan feloldja a korlátozásokat és ha minden szerencsésen alakul, akkor az életünk is visszatérhet a normális kerékvágásba. Amíg ez bekövetkezik, addig viszont még lesznek stresszes időszakaink, amiket át kell vészelnünk.

Következő meghívottaink ebben igyekeznek segíteni: Bagdy Emőke és Kádár Annamária, Magyarország és Erdély talán két legismertebb pszichológusa tart másfél órás előadást stresszkezelésről.

Figyelem! Ez nem csak egy elméleti előadás lesz: a gyakorlatban is mutatják, miként tudjuk leküzdeni a stresszt ?

Szeretnéd tudni, mi történik velünk életünk stresszeiben? Mi zajlik ilyenkor testi-lelki működéseinkben? Milyen megküzdési lehetőségeink vannak? Előfordul, hogy fáradtnak, szomorúnak érzed magad? Szeretnéd jól érezni magad a saját bőrödben? Szeretnél örülni az életnek?

Ha ezen kérdések közül legalább egyre a válaszod IGEN, akkor tarts velünk itt a Facebookon.

?Az előadás május 15-én délután 18 órától lesz: a Harghita Business Center Facebook oldalán live-olunk.

? Az előadás ingyenes, DE három, számunkra kedves kezdeményezésre is felhívnánk a figyelmet. Ha úgy érzed megteheted, akkor segíts nekik:

– Vedd/védd a helyit: a kezdeményezésünk lényege, hogy bármekkora összeggel támogathatod az udvarhelyszéki vállalkozókat úgy, hogy kedvezményes áron vásárolsz náluk – https://hbcenter.ro/vedd-a-helyit/

– Noel SMA 1: ha ismered Noel történetét, akkor erre a linkre kattintva tudsz egyszerűen adományozni – https://noelsma1.ro/index.php/doneaza. Ha nem ismered Noel történetét, de úgy érzed megismernéd és segítenél egy ritka genetikai betegségben szenvedő kisfiúnak a gyógyulásban, akkor kattints ide: https://noelsma1.ro/

– Kávét a kórházaknak: https://112coffee.com/produs/harghita-business-center-kave-a-korhazaknak-30-ron/ – ha erről linkről vásárolsz a 112 Coffee & Co. 30 lejes kuponjából, akkor mi vállaljuk, hogy eljuttatjuk azoknak az embereknek, akik most Udvarhelyen az utcán vagy éppen a kórházban teljesítenek szolgálatot.

Frissítés dátuma:
2020.05.19.

#Kreatív karantén

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette