Helyi hivatalos közlöny

"Time management – workshop" adatai:

Dátum

2020. május 18. 09:00 – 2020. május 18. 16:00

Helyszín

online tér

Facebook esemény

A Harghita Business Center ajánlja:

Az időgazdálkodás egy örökzöld téma, viszont úgy gondoljuk, hogy a világjárvány miatt megváltozott életünkben kifejezetten szükségünk van arra, hogy tudatosabban strukturálják az időnket.

Éppen ezért május 18-án online time management workshopot szervezünk Dr. Kádár Magorral, a BBTE doktorátusvezető oktatójával, hogy a különböző technikákat segítségül hívva tegyünk a hatékonyabb időkihasználásért és a halogatás leküzdéséért, valamint tanuljunk meg betartható rövid és hosszú távú terveket készíteni.

Előadónk külön blokkban foglalkozik majd a halogatás okaival és azok leküzdési technikáival, ugyanakkor megismerkedünk a hosszútávú tervezés módszereivel is.

Az online képzés 3, egyenként 2,5 órás blokkból áll, ahol gyakorlati feladatokon és példákon keresztül jutunk el az egyéni munkamódszerek, prioritások és munkatervek kialakításáig. Ezenkívül egyéni feladat is készül, ahol lesz időd átgondolni a prioritásainkat.

A körülményekhez alkalmazkodva, de szeretnénk átadni neked a május 18-i workshopon is a HBC-élményt, ezért bár online (biztonságosan) szervezzük meg azt, mégis kávéval és ebéddel is készülünk neked.

?Hogyan tudsz „részt venni” az előadáson?
Jegyet vásárolni itt tudsz: https://hbcenter.ro/time-management-workshop/

☝️Arra kérünk, helyesen add meg az email címed, mert sikeres vásárlás esetén itt tudjuk felvenni veled a kapcsolatot.

? A május 18-i online workshopot a Zoom szoftverrel oldjuk meg.

Frissítés dátuma:
2020.05.19.

#Kreatív karantén

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette