Helyi hivatalos közlöny

"SZKA – Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és Fuss NEKI Udvarhely eseménye" adatai:

Dátum

2023. október 08. 10:00 – 2023. október 08. 14:00

Helyszín

Márton Áron tér

Facebook esemény
A Fuss NEKI! Udvarhely egy sporteseményre épülő adománygyűjtő program, amely a udvarhelyszéki civil szervezetek közösségi projektjeit karolja fel. Ennek záróeseménye a 2023. október 8-án, Székelyudvarhelyen, szervezett közös futás, gyaloglás, biciklizés.
 A nagykövetek az esemény napján lefutják, legyalogolják vagy letekerik kilométereiket, majd a civil szervezetek az összegyűjtött adományokból megvalósítják a megálmodott projektjeiket.
 A Melinda Instal és Melinda Steel a 12. Fuss NEKI! esemény kiemelt támogatói, akiknek köszönhetjük az esemény megvalósításához szükséges jelentős hozzájárulást.
 Az idei év egyik izgalmas újdonsága, hogy egy új, közös helyszínen, együtt szaladunk: Székelyudvarhely központjában, a Márton Áron téren (Patkóban) állunk a rajtvonalhoz.
A civil szervezetek regisztrációja után a nagyköveteken a sor, hogy egy számukra fontos kezdeményezés mellé álljanak. Az eddigi évekhez hasonlóan lehetőség van gyaloglásra, szaladásra, és biciklivel is teljesíthetők a kitűzött kilométerek.
Nagyköveteink regisztrációja után az adománygyűjtési időszak veszi kezdetét. Ebben az időszakban szükség van a közösség erejére, hogy idén is megmutathassuk: a sok kicsi igenis sokra megy! Ahogy a kis építőkockákból összeáll a vár, úgy tud a sok kis adományból összegyűlni egy nagyobb célösszeg a civil szervezet számára.
 Idén is számítunk az önkéntesek segítségére. Várjuk mindazokat, akik bár nem nagykövetként, de részesei lennének az eseménynek.
 A projektről további információ a https://udvarhely.fussneki.ro/ honlapon olvasható.
 12. Fuss NEKI! ütemterve:
július 27. – augusztus 21.: program indítása, civil szervezetek jelentkezése
augusztus 10. – tájékoztató gyűlés a civil szervezetek vezetőinek
augusztus 22. – szeptember 11.: nagykövetek jelentkezése
szeptember 12. – október 8.: adománygyűjtési időszak, csapatok bemutatkozása
október 8.: 12. Fuss NEKI! Udvarhely
október 16-30.: eredményhirdetés
október 31-től: szerződéskötés civil szervezetekkel

Frissítés dátuma:
2023.09.01.

#jótékonysági akció #Sport

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette