Helyi hivatalos közlöny

"Üzleti Fórum és B2B találkozó" adatai:

Dátum

2022. szeptember 15. 16:00 – 2022. szeptember 15. 18:00

Helyszín

Szent István-terem

Facebook esemény

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Székelyudvarhelyi Iroda eseménye:

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Székelyudvarhelyi Regionális Irodája tisztelettel meghívja Önt az Őszi Vásár rendezvénysorozat keretében Székelyudvarhelyen tartandó ÜZLETI FÓRUMRA és B2B TALÁLKOZÓRA.
A konferencia szervezői a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit kft. székelyudvarhelyi kirendeltsége, a székelyudvarhelyi Inkubátorház, az RMKT, illetve az UKKSZ, valamint a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal.
Előadások:
1. Besenyei Sarolta – Európai bizottság szakértője, a Romániai és Globális Okos Város szövetségek alelnöke: Globális megatrendek, digitalizáció és fenntarthatóság a székelyföldi vállalkozások tekintetében
2. Skapinyecz Péter – CED – Közép-Európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. cégvezető: Gazdaságfejlesztési eredmények és megvalósítások a Kárpát-medencében valamint Székelyföldön
3. Antal Lóránt – szenátor, a Román Parlament Energiaügyi, Energetikai Infrastruktúra és Ásványi Erőforrások Bizottságának elnöke: Energia mindenek fölött. Még Székelyföldön is!
A konferencia záróeseményeként, 18.30 órától a szervező intézmények díjazzák városunk kiemelkedő vállalkozásait, vállalkozóit.
A üzleti fórumon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Frissítés dátuma:
2022.09.12.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette