Helyi hivatalos közlöny

A budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Karának konduktorai ismét a gyermekek számára tartanak fejlesztést. A Semmelweis Egyetem Pető András Karának, a szé­kely­udvarhelyi polgármesteri hivatalnak és a Baptista Egyház együttműködésének köszönhetően ismét Székelyudvarhelyre érkeznek a magyarországi szakemberek. Az újabb program hétfőtől, 2023. január 30-tól kezdődik a gyermekek felmérésével.

A felmérések és a fejlesztés helyszíne a Baptista Imaház közösségi terme, Kuvar utca 83. szám. A program hétfőn, január 30-án reggel 9 órakor kezdődik a gyermekek felmérésével.

A központi idegrendszeri károsodással élő csecsemők és gyermekek mellett a rendelésen szeretettel várnak minden olyan gyermeket, akinek születése előtt, közben vagy utána oxigénhiányos állapot lépett fel, agyvérzést kapott vagy nyílt gerinccel született, és ennek következtében mozgáskárosodás alakult ki. Továbbá olyan gyermekeket is várnak, akiknek koponyasérülés miatt van mozgáskárosodásuk. A vizsgálat célja, hogy felmérjék a jelentkezők állapotát és döntés szülessen arról, hogy a konduktív pedagógia módszerével fejleszthetők-e.

A konduktorok  január 30. és február 17. között lesznek városunkban.

Érdeklődni és jelentkezni a következő elérhetőségen lehet: jelentkezesekpeto@gmail.com, +36-30-5577958.

Frissítés dátuma:
2023.01.26.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette